Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známa speváčka ako ju svet nevidel: Bez parochne a... V bikinách teda vôbec neohúri!

Sia Zobraziť galériu (7)
Sia

MEXIKO - Tak toto skrývala! Austrálska speváčka a skladateľka Sia Furler (40), známa skôr len ako Sia, zaujala verejnosť svojským imidžom. Ten pozostáva z huňatej parochne, ktorá zakrýva jej tvár a z prevažne voľných, neforemných kostýmov. Aj napriek tomu interpretka hitu Chandelier neušla pozornosti paparazzi. Tí ju pred pár dňami zvečnili v bikinách, keď si na pláži užívala chvile oddychu.

Speváčka Sia nedávno priznala, že sa po dvoch rokoch manželstva rozvádza s filmárom Erikom Andersom Langom. „Po dlhom zvažovaní sme sa rozhodli rozísť. Chceme však zostať priateľmi. Viac sa k tomu nebudeme vyjadrovať," uviedol v mene blondínky pre magazín People jej hovorca. 

Smútok zo skrachovaného vzťahu zaháňa umelkyňa v spoločnosti priateľov, s ktorými dovolenkuje v Mexiku. Tam na ňu natrafili bulvárni fotografi, ktorí ju zvečnili v bielych bikinách. Keďže nepatrí nepatrí medzi najchudšie ženy, tento druh plaviek jej príliš nesvedčal. Nuž, už je jasné, prečo sa Sia provokatívnym outfitom vyhýba...

Speváčka Sia v úsporných bikinách príliš neohúri.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Sia v úsporných bikinách príliš neohúri.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: SiaSia Furler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu