Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zabudnutá tínedžerská hviezda vyšla z ulity: Preboha, to je ale strašidlo!

Lark Voorhies ako krásna tínedžerka a v súčasnosti po nedávnej oslave štyridsiatky Zobraziť galériu (4)
Lark Voorhies ako krásna tínedžerka a v súčasnosti po nedávnej oslave štyridsiatky (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Tomu sa hovorí priam zúfalá premena! Hoci mala Lark Voorhies (40) vďaka seriálu Konečne zvoní našliapnuté na závideniahodnú hereckú kariéru, v uplynulých rokoch sa drží skôr v ústraní. Cez víkend si však vyrazila do spoločnosti, kde prekvapila otrasnou vizážou. Totálne spackané líčenie na preplastikovanej tvári vyzeralo naozaj odstrašujúco, veď posúďte sami.

Čistá katastrofa! Aj tak by sa dala opísať tvár niekdajšej mimoriadne nádejnej herečky, ktorá sa v piatok večer objavila na hollywoodskej premiére snímky Where We Started. Lark Voorhies síce kedysi hviezdila v obľúbenom tínedžerskom sitkomu Konečne zvoní, no dnes po sladkej čokoládovej kráske niet ani stopy. Čerstvá štyridsiatnička vďaka viditeľným kozmetickým „vylepšeniam“ a nevábnemu mejkapu zanechávala dojem, akoby sa ponáhľala na kasting do hororu.

Lark na červený koberec zvolila biele puzdrové šaty s dĺžkou nad kolená, ktoré ostro kontrastovali s jej pokožkou. Už pri príchode však vo vonkajších priestoroch neunikla pozornosti paparazzov pre svoju nelichotivú úpravu tváre. Zosvetlené okolie očí, líca prifarbené v štýle Marfuše z Mrázika a k tomu tmavý rúž na perách – to všetko vyzeralo, ako by si herecká hviezda pomýlila premiéru s maškarným bálom. Alebo sa pred odchodom z domu zabudla pozrieť do zrkadla?

V populárnom televíznom projekte Konečne zvoní (1989 – 1993) sa okrem Lark blysli aj Mario Lopez s Tiffani-Amber Thiessen. Z obidvoch tínedžerov vyrástli úspešní herci, no kedysi sladká pätnástka už také šťastie nemala. Dávnejšie dokonca poskytla rozhovor magazínu People, ktorý ju opísal ako osobu, ktorá si „mrmlala pre seba alebo iných, ktorých tam neboli“. Herečkina matka na dcérinu obranu uviedla, že trpí bipolárnou poruchou a nachádza sa v stavoch depresie. Lark však všetky tieto tvrdenia odmietla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu