Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zúbožená Tori Spelling ukázala nohy: V 40-tke ich má chlpaté a zošúverené!

Vychudnutá Tori Spelling ukázala svoje nohy - tenké, neopálená, chlpaté a zošúverené. Zobraziť galériu (12)
Vychudnutá Tori Spelling ukázala svoje nohy - tenké, neopálená, chlpaté a zošúverené. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ide to s ňou dole vodou! Hoci sa Tori Spelling (40) po škandále s neverou snaží psychicky pozbierať, náročné obdobie si na jej vzhľade vyberá krutú daň. Bývalá herečka je zo dňa na deň chudšia a jej pokožka už zďaleka nie je taká pružná ako kedysi. Pozrite si čerstvé foto jej tenkých a neoholených nôh.

Na starostlivosť o vlastný zovňajšok zvysoka kašle! Len pred pár dňami sme vás na Topkách informovali, že Tori Spelling sa pred kamerami mení na vyziabnutú trosku. Uplynulých šesť dní síce strávila v nemocnici, no pobyt v zdravotníckom zariadení jej výraznejšie nepomohol. Blondínka sa včera zjavila v losangelských uliciach, keď si vyrazila na nákup. Napriek tomu, že len nedávno oslávila okrúhlu štyridsiatku, v predĺženej tunike odhalila vráskavé nohy. A tie si navyše ani nestihla oholiť.

Aj keď by si štvornásobná mamička mala dopriať oddych v pohodlí domova, v súčasnosti už znova stojí pred kamerami a nakrúca svoju reality šou True Tori. Kamery ju sprevádzali aj na včerajšom vymetaní butikov, počas ktorých sa plavovláska pokúsila vyziabnutú postavu zamaskovať voľnejším outfitom. Spod neho jej však vykúkali biele neopálené nohy s dorastajúcimi chĺpkami. V tkanive pokožky jej navyše chýba akýkoľvek tuk, vďaka čomu Torine končatiny zanechávajú dojem, akoby patrili veteránke v dôchodcovskom veku.

Vychudnutá Tori Spelling ukázala
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mesiace trápenia sa pre hviezdu seriálu Beverly Hills 90210 začali ešte v decembri, kedy ju podviedol manžel závislý od sexu. A prečo to neverník Dean vlastne urobil? „Myslel som si, že ma neprichytia,“ vysvetľoval svoj čin na televíznych obrazovkách. Teraz si síce sype popol na hlavu, no či sa mu podarí zachrániť manželstvo, je ešte stále otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu