Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kelly a Donna z Beverly Hills ako ste ich ešte nevideli: Drsné cice v koži!

Tori Spelling a Jennie Garth sa po štyridsiatke predviedli v odvážnejšom štýle ako zamladi. Stali sa z nich zvodné kočky v kožených outfitoch. Zobraziť galériu (17)
Tori Spelling a Jennie Garth sa po štyridsiatke predviedli v odvážnejšom štýle ako zamladi. Stali sa z nich zvodné kočky v kožených outfitoch. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Menia sa ako chameleón! Aj keď Tori Spelling (41) a Jennie Garth (42) v čase nakrúcania kultového seriálu nepôsobili ako nerozlučné kamarátky, po štyridsiatke oprášili dávne puto a vrhli sa spoločne pred kamery. Niektorými zo svojich premien pritom dokážu poriadne zaskočiť. Pozrite, ako to dve blondínky roztočili nahodené v čiernej koži a sieťovine.

Nie sú to žiadne naivky! Keď Tori Spelling a Jennie Garth hviezdili v seriáli Beverly Hills 90210, spoznávali radosti a strasti prvých lások a študentského života. Odvtedy prešli dve desaťročia, Donna a Kelly v súkromí dozreli a založili si vlastné rodiny. Televízna práca ich však spája opäť v projekte Mystery Girls. A v rámci neho sa blondínky neštítia ani odvážnejších premien. Chceli by ste ich v takejto podobe stretnúť na silných dvojkolesových tátošoch?

„Práve teraz sme v šou Mystery Girls prestrojené za motorkárske kočky,“ napísala Tori k fotke, o ktorú sa podelila prostredníctvom sociálnej siete. A hoci obe herečky v kožených outfitoch pôsobia naozaj netradičným dojmom, tentoraz mala navrch očividne práve Jennie. Tá sa totiž blysla v priliehavých nohaviciach a nechala vyniknúť svojmu dekoltu v provokatívnom tope.

Ktovie, ako netradičné spojenie dvoch blondínok po rokoch vnímajú ich zvyšní kolegovia z Beverly Hills. Nie je totiž nijakým tajomstvom, že Torina reality šou sa zo strany Iana Zieringa dočkala obrovskej kritiky. Seriálový Steve sa nechal počuť, že program True Tori bol čistou katastrofou a nechápe, ako to vôbec niekto môže pozerať. Lojálna Jennie však svoju kamarátku bráni: „Viem, že to Tori naozaj bolí, pretože ľudia to môžu chápať veľmi zlým spôsobom. Jej reality šou nebola pre každého. Pre mňa to bolo ťažké pozerať, pretože ju mám veľmi rada. Pre mňa bolo ťažké vidieť, v akej bola situácii.“ Štvornásobná mamička však manželskú krízu údajne hodila za hlavu a dnes opäť žiari šťastím.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu