Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Steve z Beverly Hills naložil milovanej Donne: Totálne ju znemožnil!

Tori Spelling sa v rámci svojej reality šou ukázala v tom najhoršom svetle, za čo si od Iana Zieringa vyslúžila obrovskú dávku kritiky. Zobraziť galériu (15)
Tori Spelling sa v rámci svojej reality šou ukázala v tom najhoršom svetle, za čo si od Iana Zieringa vyslúžila obrovskú dávku kritiky.

LOS ANGELES – Negatívne reakcie už aj od najbližších! Hoci Tori Spelling (41) a Ian Ziering (50) spolu v rámci seriálu Beverly Hills 90210 pár nikdy netvorili, vzniklo medzi nimi pevné priateľské puto. Všetky väzby s jej milovanými však začína rúcať herečkina nezmyselná reality šou. Seriálový Steve si ako prvý otvoril ústa a postaral sa o spŕšku poriadne ostrej kritiky

Žne len to, čo sama zasiala! Už od prvých záberov z programu True Tori bolo nad slnko jasné, že pôjde o sústo len pre silné žalúdky. Hlavní protagonisti totiž neváhali prepierať všetku špinavú bielizeň zo spálne i zo svojho manželstva a blonďavá štyridsiatnička sa ukázala v tej najhoršej vychudnutej podobe bez mejkapu ako hotová hysterka. Nakrúcanie sa zrejme blíži ku koncu, a preto nastal čas rekapitulácie. O reakciu priamo od srdca sa postaral Ian Ziering, ktorý si Tori Spelling ešte donedávna veľmi vážil.

„Zarmucuje ma, keď vidím, ako si Tori prechádza všetkou tou bolesťou a sú v tom zainteresované aj deti. Mám Tori nesmierne rád a je to proste veľmi smutné. Ja som z toho smutný,“ vyjadril kučeravý päťdesiatnik svoj súcit v šou Access Hollywood Live. Herec zároveň priznal, že videl iba zostrih upútaviek, pretože na celú šou by sa ani nedokázal pozerať: „Neviem, čo si o tom myslieť. Je to totálna katastrofa, totálna katastrofa! A nedokážem to vysvetliť, pretože nepoznám detaily. Som iba svedok z okolia ako my všetci. Ale prečo sa toto vôbec deje?“

Napriek tomu, že Ian plavovláskinu šou rozniesol na kopytách, stále dúfa v jej vlastný úsudok: „Je to úplná pohroma a vy to musíte sledovať! Robí to skvelú sledovanosť, ale ja sa pýtam na motiváciu. Prečo? Prečo to robia? Akoby už nič nebolo sväté. Ale viem, že Tori je bystré dievča. Snáď vie, čo robí.“ Aj keď nakrúcanie reality programu spočiatku sprevádzali len hádky a slzy, dvojica má za sebou veľké uzmierenie. Tým mali byť slová manželských sľubov vytetované na rebrách záletného Deana. Škoda, že od nevery ho predtým neodradilo ani manželkino meno vytetované v intímnych partiách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu