Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kelly a Donna z Beverly Hills po rokoch opäť spolu: FOTO veští katastrofu!

Jennie Garth a Tori Spelling nakrúcajú spoločnú šou, v ktorej sa očividne odviazali. Zobraziť galériu (25)
Jennie Garth a Tori Spelling nakrúcajú spoločnú šou, v ktorej sa očividne odviazali. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Vrhli sa na bizarnú spoluprácu! Odkedy sa Jennie Garth (42) a Tori Spelling (41) objavovali v tínedžerskom seriáli Beverly Hills 90210, uplynuli už viac než dve desaťročia. Blondínky sa síce vtedy netvárili ako najlepšie kamarátky, no s odstupom času je všetko inak. Momentálne nakrúcajú spoločný projekt, v ktorom zo seba robia ozajstnú maškarádu.

Pohľad na ne príliš nepoteší! Je viac než isté, že v pozadí nakrúcania kultového projektu o amerických stredoškolákoch sa utvorili pevné priateľské putá. Kelly zostala verná Brende, Dylanovi aj Steveovi, no s Donnou sa v súkromí stretávala len veľmi zriedka. Všetko však zmenila nečakaná ponuka od televíznej stanice ABC Family. Obe herečky tak v súčasnosti nakrúcajú seriál s príznačným názvom Mystery Girls, nad ktorého úspechom visí obrovský otáznik.

Obzvlášť Jennie Garth je z nakrúcania absolútne nadšená, a preto svoj účet na Twitteri zásobuje fotkami zo zákulisia. Už sa stihla s Tori odfotiť v retro cvičebných úboroch, ale aj v okuliaroch typických pre bifľošov. A hoci ani v jednom prípade štyridsiatničky príliš vtipne nevyzerajú, staršia z nich si prácu nevie vynachváliť. „Milujem svoju parťáčku,“ napísala Jennie k spoločnému záberu.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že Tori je práve teraz psychicky na dne, zapnuté kamery jej v rámci vlastnej reality šou očividne imponujú. Okolie si totiž šušká, že štvornásobnej matke mediálna bublina okolo jej osoby mimoriadne zachutila: „Ak by Tori mohla, nakrúcala by reality šou vlastného života nonstop. Je na tom naozaj závislá.“ Bohužiaľ, do obrovského cirkusu už skrachovaná celebrita dotlačila aj vlastné ratolesti, ktoré sa ocitli pod nervydrásajúcim tlakom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu