Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tori Spelling padla na samé dno: Skrivená tvár bez mejkapu v hysterickom záchvate!

Tori Spelling počas hádky s manželom strúhala grimasy ako nepríčetná hysterka. Zobraziť galériu (14)
Tori Spelling počas hádky s manželom strúhala grimasy ako nepríčetná hysterka. (Zdroj: Lifetime)

LOS ANGELES – Dosiahla, čo chcela? Len čo Tori Spelling (41) súhlasila s nakrúcaním vlastnej reality šou, okamžite začala každodenne zapĺňať stránky médií. V rámci svojich nervy drásajúcich výstupov sa viackrát ukázala v nevábnom svetle, no najnovšie dokázala zájsť ešte ďalej. V jednej zo scén sa nechala zachytiť s imidžom hysterickej príšery z hororu.

Nárek, vzlyky a nekonečné výčitky! To všetko tvorí obsah reality šou True Tori, na ktorú sa podujala americká štyridsiatnička so svojím neverným manželom Deanom McDermottom. Ich prepieranie špinavej bielizne ohľadom pretrvávajúcej vzťahovej krízy však už dávno prekročilo hranice vkusu. Naposledy sa Tori Spelling hádala v spálni neupravená a v totálnom amoku.

Príčinou hádky zachytenej kamerami televíznej stanice Lifetime sa už tradične stali Deanove výčitky svedomia. „Nič z tohto si nezaslúžim. Nezaslúžim si túto krásnu rodinu,“ sypal si popol na hlavu záletník, ktorý nedávno podstúpil liečbu. Práve v tomto bode sa s vlastnou polovičkou úplne zhodol. „Nič z toho si nezaslúžiš a stále to máš! Všetko z toho máš, my sme stále tu! Urob niečo správe. Urob už konečne niečo správne!“ kričala Tori ako zmyslov zbavená. Jej tvár bez jedinej kvapky mejkapu sa pritom krivila od náporu emócií, akoby bývalá herečka bola zrelá na pobyt pod dohľadom psychiatrov.

Matka štyroch ratolestí sa pred kamerami ponížila na celej čiare a vyrobila zo seba zúboženú trosku. „Toto je vážne, toto som ja. Sedím tu a mám roztrhnuté srdce. Nič mi nezostalo. Žiadam ťa, urob niečo! Premýšľaj o tom,“ zneli ďalšie slová z jej hysterického prejavu. Otáznym ale zostáva, kde sa v tom čase nachádzali maloleté deti a či počas nakrúcania sledujú rodičov, ako sa navzájom pretekajú v tom, kto z nich vyrobí väčšiu scénu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu