Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Toto býval najsexi muž sveta? Dnes vyzerá ako zarastený bezdomovec!

Mel Gibson so šedivými vlasmi a hustou bradou má od niekdajšieho idola na míle ďaleko. Zobraziť galériu (7)
Mel Gibson so šedivými vlasmi a hustou bradou má od niekdajšieho idola na míle ďaleko. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zmenil sa na nepoznanie! Hoci Mel Gibson (58) dlhé desaťročia lámal ženské srdcia nielen pri televíznych obrazovkách, pred prahom šesťdesiatky zvodcu vonkoncom nepripomína. Vďaka zanedbanému imidžu sa v losangelských uliciach ani nemusí maskovať. Okolie ho totiž netipuje na vychyteného herca ale na zanedbaný sociálny prípad bez strechy nad hlavou.

Na vonkajší vzhľad zvysoka kašle! Aj keď sme si na Mela Gibsona zvykli ako na vždy upraveného fešáka, táto nálepka je uňho nateraz minulosťou. Stačí sa pozrieť, v akom štýle si nedávno vykračoval z posilňovne, kde pravidelne pracuje na svojej postave. Šediny sú v jeho veku pochopiteľnou samozrejmosťou, no hustý porast na hlave aj na brade by uňho veľa fanúšikov nečakalo.

Paparazzi zastihli hollywoodskeho veterána v okamihu, keď sa ponáhľal k svojmu zaparkovanému štvorkolesovému tátošovi. Paradoxne, práve auto v jeho prípade nasvedčovalo tomu, že ide o známu osobnosť zo sveta šoubiznisu a nie zarasteného bezdomovca. Mel si totiž nechal narásť hustú bradu, jeho tvár zdobia hlboké vrásky a u kaderníka sa už zopár týždňov neukázal. Niet divu, že kŕdeľ fanúšičiek od seba odháňať nemusel.

Za nie príliš lichotivým vzhľadom uznávaných hercov sa zvyčajne skrýva rola v pripravovanej snímke.  Podľa dostupných zdrojov však takmer šesťdesiatnik momentálne žiadne projekty v pláne nemá a zarastený vzhľad je jeho vlastným výstrelkom. V minulosti sa pritom zaradil na čelo rebríčka najsexi žijúcich mužov. A tie časy vonkoncom nie sú ďaleko.

Mel v súkromí prežíva pomerne napínavý súboj o zverenie do opatery len 4-ročnej dcérky Lucie. Tú mu na svet priviedla Oksana Grigorieva, no herec sa nazdáva, že on ako otec by mal na ratolesť ďaleko lepší vplyv. „Je to úplný nezmysel. Lucia znamená pre Oksanu úplne všetko, majú neuveriteľne blízke puto,“ hájil ruskú klaviristku rodinný priateľ. V súdnej sieni tak už čoskoro očividne pôjde do tuhého.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu