Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Miláčika tínedžeriek zo skupiny Blue zatkla polícia: Opitý si sadol za volant

Lee Ryan Zobraziť galériu (11)
Lee Ryan (Zdroj: Twitter, FB)

LONDÝN - Anglického speváka Leeho Ryana, ktorý je známy ako člen chlapčenskej skupiny Blue, zatkli v piatok 11. apríla za údajné riadenie pod vplyvom alkoholu a podozrenie z držania drog.

Tridsaťročný interpret vraj v západnom Londýne chaoticky riadil svoje auto, zastavila ho preto hliadka miestnej polície. Následne ho previezli na policajnú stanicu, kde ho obvinili z neposkytnutia potrebnej vzorky a za škody, ktoré riadením vozidla spôsobil. Súdne pojednávanie so spevákom, ktorý sa nedávno objavil v 13. sérii britskej televíznej súťaže Celebrity Big Brother (2001), by sa malo konať 2. mája.

Skupina Blue, ktorej členmi sú okrem Ryana aj Duncan James, Antony Costa a Simon Webbe, vznikla v roku 2000. Postupne vydala tri štúdiovky All Rise (2001), One Love (2002) a Guilty (2003), s ktorými sa jej podarilo dobyť britský albumový rebríček. Po pauze medzi rokmi 2005 a 2009, počas ktorej vydali aj päť kompilačných nahrávok, pripravili pre svojich fanúšikov novú štúdiovku s názvom Roulette (2013). Medzi najznámejšie hity Blue patria U Make Me Wanna, Breathe Easy, One Love či Get Down. V roku 2005 vydal Ryan aj sólový album s názvom Lee Ryan, ktorý obsahuje single ako Army of Lovers, Turn Your Car Around alebo Real Love. Spevák sa nedávno pokúšal zvýšiť povedomie verejnosti o problémoch a životných podmienkach psov, ktoré sa zúčastňujú na komerčných pretekoch. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu