Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Skrachovaná Tori Spelling sa mení na vyziabnutú trosku: Váži ledva 40 kíl!

Vychudnutá Tori Spelling príliš nízkou hmotnosťou okoliu naháňa strach. Zobraziť galériu (12)
Vychudnutá Tori Spelling príliš nízkou hmotnosťou okoliu naháňa strach. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ide to s ňou dole vodou! Aj keď sa dlhé obdobie zdalo, že Tori Spelling (40) prežíva ružovú rodinnú idylku, v posledných mesiacoch sa táto ilúzia zosypala ako domček z kariet. Blondínka totiž zápasí s ponížením v podobe manželskej nevery aj vážnymi finančnými problémami, čo sa nevábne podpisuje na jej zovňajšku. S vyziabnutou figúrou už začína pripomínať ťažko chorú anorektičku.

Chradne každým dňom! Tori Spelling síce kedysi hviezdila v seriáli Beverly Hills 90210 a nádejala sa na úspešnú hereckú kariéru, nakoniec však svoj život zasvätila manželovi a štyrom ratolestiam. Nedávno sa ale v médiách prevalil škandál ohľadne nevery aj obrovských problémov s peniazmi. Paroháčka na mizine tak v súčasnosti robí všetko pre to, aby sa vrátila na televízne obrazovky. V rámci nakrúcania vlastnej reality šou pritom vyzerá ako vyhladovaná troska.

Aby Tori aspoň čiastočne vykryla finančné suchoty, prikývla na spoluprácu v projekte s príznačným názvom True Tori. V týchto dňoch má tak neustále v pätách fotografov aj kameramanov, pričom na jedlo veľmi nemyslí. Jej nohy v obtiahnutých džínsach zanechávajú dojem tenkých špáradiel a spod vrchného oblečenia vytŕčajú kľúčne kosti. Štvornásobná matka takáto vyziabnutá nebola už dlhé roky.

Napriek tomu, že Tori sa snaží zachovať optimistický pohľad na nelichotivú situáciu, podľa najbližšieho okolia nesmierne trpí. „Ten obrovský tlak Tori zráža na kolená. Je strachom bez seba kvôli peniazom a manželstvu. Keď je v strese, neje. Momentálne je extrémne deprimovaná a cíti sa osamelá,“ prezradil zdroj, ktorý je plavovláske dôverne známy. Ten zároveň ozrejmil, v akých číslach sa pohybuje Torina hmotnosť. Časopis In Touch na titulnej strane tvrdí, že to nie je ani 42 kilogramov. Rodina tak z pochopiteľných dôvodov už vyjadrila vážne obavy o Torine zdravie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu