Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vyprsená sexbomba v mikro bikinách: Ako naolejovaná hora silikónu!

Nicole Austin zvaná Coco predviedla svoje silikónové telo v najmenších bikinách, aké zrejme našla. Zobraziť galériu (9)
Nicole Austin zvaná Coco predviedla svoje silikónové telo v najmenších bikinách, aké zrejme našla. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Ostalo na nej vôbec niečo prirodzené? Aj keď svojrázna glamour modelka na svojich krivkách poctivo pracuje každý deň, fanúšikov i tak najviac zaujímajú jej partie vylepšené plastickými chirurgami. Nicole „Coco“ Austin (35) preto neváhala a predviedla svoju formu na leto. Drobné kúsky látky však ledva prekryli bradavky a oblasť rozkroku.

Kam pozriete, samý silikón! Aj tak by sa dala nazvať netradičná figúra známej blondínky, ktorá tvar presýpacích hodín dotiahla do ozajstného extrému. V rámci svojho živobytia nerobí nič iné, len cvičí a pýši sa svojimi vyumelkovanými proporciami. Plastikové maniačky jej môžu implantáty v poprsí a v zadku iba ticho závidieť. Veď posúďte sami z jej čerstvej fotografie, ktorou hviezda chcela ukázať, ako bude čochvíľa provokovať na pláži.

Nicole Austin, prezývaná Coco, si potrpí na opálenú pokožku a čo najmenej bielych miest. Aj preto k moru či k bazénu volí zásadne kúsky, ktoré toho veľa nezakryjú. Najnovší model prakticky pozostáva len zo šnúrok a trojuholníkov látky v mikroskopických rozmeroch. Aspoň, že sa silikónová sexbomba nezabudla poriadne ponatierať olejom.

„Už som pripravená na leto! Tejto studenej zimy mám plné zuby,“ komentovala Coco svoju odvážnu fotku, o ktorú sa podelila prostredníctvom účtu na Twitteri. Pri pohľade na jej poprsie a zadok veľkosti XXL by bolo celkom zaujímavé zistiť, koľko prostriedkov na opaľovanie vlastne do roka spotrebuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu