Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nahej Lady Gaga uniklo zakázané VIDEO: Preboha, veď ona sa v ňom uspokojuje!

Úplne nahá Lady Gaga v škandalóznom videoklipe imituje sex a ukája sa. Zobraziť galériu (14)
Úplne nahá Lady Gaga v škandalóznom videoklipe imituje sex a ukája sa. (Zdroj: TMZ)

LOS ANGELES – Načisto sa zbláznila?! Odhaľovanie tela a lascívne pohyby sú dnes už bežnou súčasťou videoklipov väčšiny popových hviezd. To, čo Lady Gaga (28) predviedla v jednom zo svojich videí, však prekračuje všetky medze morálky. Úplne nahá imituje pohlavný styk a dokonca sa vrhla na sebauspokojenie.

Týmto chcela ohúriť svojich fanúšikov? To, že sa Lady Gaga pri svojej tvorbe perverznostiam či kontroverzným scénam vonkoncom nebráni, je všeobecne známy fakt. Portál TMZ sa však dopracoval k videu z jej dielne, nad ktorým zostáva rozum stáť. Klip ku skladbe Do What U Want totiž obsahuje zábery ako vystrihnuté z porna. Myslíte si, že práve kvôli tomu ho speváčka napokon nevypustila do sveta? Dôvody vás zrejme poriadne zaskočia.

Lady Gaga spomínaný videoklip nakrúcala ešte v závere minulého roka. Ako u nej v poslednom čase býva zvykom, neváhala odhodiť všetky kúsky oblečenia a pretŕčať sa pred kamerami v Evinom rúchu. Intímne partie jej síce pomáhajú maskovať dotrhané noviny, no sexuálny podtón je viac než zrejmý. Imitáciu súlože a ruku v rozkroku by si hudobná hviezda mala predsa len nechať na súkromné radovánky.

Zaujímavosťou je, že Lady Gaga zverejnenie kontroverzného klipu nezavrhla kvôli jeho obsahu. Za vzniknutú situáciu údajne môžu dvaja páni, ktorí s ňou spolupracovali: R. Kelly obvinený z detskej pornografie a vychytený fotograf Terry Richardson. Ten sa momentálne musí brániť obvineniam zo strany modeliek, že ich sexuálne obťažoval.

Problémovým sa údajne javil aj nasledovný dialóg, ktorý by verejnosť mohla vnímať ako navádzanie na znásilnenie: „Budem môcť znova chodiť?“ pýta sa speváčka svojho ošetrovateľa. „Áno, ak ma necháš robiť si s tvojím telom, čo chcem, uspím ťa a keď sa zobudíš, budeš tehotná,“ odpovedá R. Kelly. Hudobníčke tak očividne zostali aspoň posledné pudy sebazáchovy a s explicitným obsahom na trh nevyšla. Ostáva len dúfať, že sa na tom do budúcna nič nezmení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu