Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najdrobnejšia herečka ako úchvatná nevesta: Dokonalá svadobná nádhera!

Hayden Panettiere je v bielej svadobnej róbe ako nevesta absolútne úchvatná. Zobraziť galériu (19)
Hayden Panettiere je v bielej svadobnej róbe ako nevesta absolútne úchvatná. (Zdroj: Brides)

LOS ANGELES – Ako vystrihnutá z rozprávky! Odkedy Hayden Panettiere (24) sľúbila svoju ruku úspešnému boxerovi Vladimírovi Kličkovi (37), jej súkromný život sa krúti predovšetkým okolo horúcich svadobných príprav. Akúkoľvek nervozitu však môže odložiť bokom. V každej bielej róbe pre nevestu je totiž prekrásna, veď posúďte sami.

Už čoskoro pôjde pod čepiec! Hoci Hayden Panettiere svojou útlou figúrou pripomína hollywoodsku Palculienku, v láske načisto podľahla čaru takmer dvojmetrového urasteného športovca. Vladimír Kličko pokľakol na koleno a dvojica chystá veľkolepú svadbu. Drobná blondínka si však svoj veľký deň sobáša už stihla vyskúšať nanečisto. Pre magazín s príznačným názvom Brides sa nahodila do niekoľkých luxusných kúskov. V úlohe nevesty snúbencove očakávania zaručene nesklame.

Hayden mala možnosť predviesť sa pred objektívom v rozprávkových šatách s vlečkou, ale i v kratších modeloch. Zakaždým uprednostnila outfit s korzetom bez akýchkoľvek istiacich ramienok. Na tvári jej nechýbal žiarivý úsmev a očividná spokojnosť s vlastným výzorom.

Napriek tomu, že prominentný párik musí prekonať množstvo rozdielov v kultúre a tradíciách, na sobáš sa mimoriadne teší. „Chcem, aby moja svadba bola klasická, nádherná a elegantná, ale aby bola aj zábavná!“ prezradila Hayden spomínanému časopisu. A čo na svojom vyvolenom princovi vlastne vidí? „Vladimír nie je len boxer. Je múdry a starostlivý, je to naozaj jazda!“ nadchýnala sa herečka pred médiami. Ostáva len dúfať, že jej šťastiu nič nebude stáť v ceste a svadobný deň si vychutná do posledného detailu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu