Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Maličká herečka a jej obrí svalovec na pláži: Pozrite sa na ten rozdiel!

Tehotná Hayden Panettiere si v bikinách užívala pláž so statným snúbencom Vladimírom Kličkom. Zobraziť galériu (10)
Tehotná Hayden Panettiere si v bikinách užívala pláž so statným snúbencom Vladimírom Kličkom. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Stále pútajú pozornosť! Odkedy Hayden Panettiere (24) podľahla kúzlu statného ukrajinského boxera Vladimíra Klička (38), ich spoločné fotografie bavia celý svet. Dvojica už medzičasom stihla počať prvého potomka a momentálne chystá svadbu. Zaľúbenci však letné chvíle nezabúdajú tráviť pri mori, kde majú o zvedavosť okolia okamžite postarané.

Takmer pol metra nie je žiadnou prekážkou! Presne taký výškový rozdiel totiž delí Vladimíra Klička a jeho drobnú snúbenicu. Tá je v súčasnosti tehotná, no popri rastúcom brušku si udržiava štíhle krivky. Nedávno sa s otcom svojho prvého dieťaťa pod srdcom vybrala na miamskú pláž, kde v dvojdielnych plavkách prevetrala tehotenské krivky. Pri vysokom a svalnatom boxerovi však stále pôsobí veľmi krehkým a útlym dojmom.

Hollywoodska Palculienka nahodila bikiny s bielo-modrými pásikmi, ktoré jej tehotenské bruško odhalili v celej kráse. Hayden sa na rozdiel od svojich kolegýň tentoraz zaobišla bez mejkapu a vlasy si jednoducho vypla do drdolu. Z väčšej diaľky by tak pokojne mohla zanechávať dojem, že nie je Vladimírovou partnerkou, ale jeho dcérou. Rodený Ukrajinec totiž meria takmer dva metre a vďaka náročným tréningom aj pästným súbojom nadobudol slušnú svalovú hmotu.

Termín pôrodu sladkej blondínky zatiaľ nie je známy, no fámy o jej prvom tehotenstve sa potvrdili až v máji. „Necítim sa na svoj vek. Cítim, že som sa narodila, aby som sa stala matkou,“ naznačila Hayden svoje materinské inštinkty v rozhovore pre časopis Glamour. Médiám ju nabonzoval aj niekto z veľmi blízkeho okolia, no pohlavie bábätka neprezradil. Fanúšikovia sú pritom najviac zvedaví na to, aké veľké dieťatko sa netradičnému páriku vlastne narodí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu