Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najdrobnejšia kráska z Hollywoodu pribrala 18 kíl: Čo sa to s jej váhou deje?

Hayden Panettiere za prvých osem mesiacov tehotenstva pribrala skoro dve desiatky kilogramov. Zobraziť galériu (14)
Hayden Panettiere za prvých osem mesiacov tehotenstva pribrala skoro dve desiatky kilogramov. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – S týmto nerátala! Keď sa Hayden Panettiere (25) s celým svetom podelila o radostnú správu v podobe prvého tehotenstva, zaručene netušila, čo ju vlastne čaká. Dcérka na ceste jej totiž dáva zabrať oveľa viac, než útla herečka zamýšľala. Krátko pred pôrodom má už o 18 kíl navyše a ručička váhy stále stúpa. Pri jej drobnej výške je priam neuveriteľné, koľko teraz váži.

Zaoblila sa až príliš? Pre každú ženu je tehotenstvo požehnaním, no zároveň obdobím nečakaných zmien. Svoje vie o tom už aj Hayden Panettiere, ktorá nosí pod srdcom prvý prírastok do rodiny so snúbencom Vladimírom Kličkom. Kedysi drobná kráska totiž v uplynulých mesiacoch pribrala viac, ako je u dám s jej útlymi proporciami zvykom. Plavovláska má už teraz o takmer dve desiatky kíl navyše, s čím sa jej telo nevyrovnáva práve ľahko.

„Meriam 157 centimetrov a otehotnela som, keď som mala 48 kíl. Hádajte, koľko vážim teraz. Okolo 66 kilogramov. Najhoršie na tom celom je, že moje nohy majú stále veľkosť päť a hovoria si 'Čo sa to s tou váhou deje?' Od toľkej námahy sa už akosi podlamujú,“ posťažovala sa sladká blondínka v rozhovore pre magazín Hello!. Zároveň však verí, že nadobudnuté kilá nepredstavujú len nahromadené tukové zásoby.

„Stále som dosť svalnatá. Keď pobehujete a nosíte 18 kíl navyše, vybudujete si aj svaly navyše,“ domnieva sa bývalá atlétka. A aká bude pre Hayden najväčšia motivácia, aby sa jej po pôrode podarilo čo najskôr dostať do pôvodnej formy? Jednoznačne sobáš s obrím milencom. „Poviem vám jednu vec, ktorá je istá. Neprejdem svadobnou uličkou o 18 kíl ťažšia, ako zvyčajne som, vo svadobnej róbe so všitým obrovským tehotenským bruškom. To sa nestane,“ uzavrela odhodlaná budúca mamička. Pravdou ale je, že schudnúť na pôvodnú hmotnosť nemusí byť u nej ani zďaleka jednoduché.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu