Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Paris Hilton vystrčila drobné prsia aj kostnatý zadok: Toto má byť sexi?!

Paris Hilton sa v spodnej bielizni pokúsila o zvodné zábery, no tie jej veľmi nevyšli. Zobraziť galériu (16)
Paris Hilton sa v spodnej bielizni pokúsila o zvodné zábery, no tie jej veľmi nevyšli. (Zdroj: V magazín)

LOS ANGELES – Je zahľadená sama do seba? Napriek tomu, že Paris Hilton (33) je mnohým svojim fanúšikom už len na smiech, ona má o sebe stále tu najvyššiu mienku. Ako stelesnenie sexepílu sa pokúšala pózovať na stránkach čerstvého čísla známeho magazínu. Tasenie ženských zbraní však v jej prípade vyznieva trochu rozpačito.

Zaujať za každú cenu! To je životným poslaním dedičky hotelového impéria, ktorá medzi svojimi profesiami bez váhania uvádza hneď niekoľko povolaní. V snahe vyvolávať neustály záujem o svoju osobu sa nedávno rozhodla prikývnuť na spoluprácu s časopisom V. Pred objektívom Maxa Faraga odhodila jednotlivé kúsky oblečenia a vrhla sa na odvážnejšie pózy. Výsledok sa však nedá nazvať inak ako sivým priemerom.

Aj keď sme v minulosti mali možnosť spoznať Paris Hilton so zaoblenými krivkami, v súčasnosti si svoju hmotnosť drží na minime. Spoza veľkej diskogule síce na jednej z fotiek vykúka len v priehľadnej podprsenke, no s pootvorenými ústami priveľa erotického náboja nevyžaruje. To isté platí o zábere, na ktorom v nohavičkách necháva vyniknúť nielen dlhým nohám, ale aj svojmu pozadiu. Jej zadok je však pochudnutý, kostnatý a od okrúhlych poliek má na míle ďaleko.

Herečka, modelka, speváčka a profesionálna celebrita je na svoj bohatý pracovný život mimoriadne hrdá a samu seba prirovnáva k vrcholovým obchodníkom. „Nepovažujem sa za DJ-ku. Som podnikateľka a to je len malá časť toho, čo robím. Milujem hudbu a žúrovanie, preto je moja práca zábavou,“ prezradila o sebe v priloženom rozhovore. A čo je pre ňu typické? „Mojím podpisom je, že som vždy oblečená, akoby som zišla z prehliadkového móla,“ dodala. Ako sa teda zdá, skromnosť naďalej zostáva jej „najlepšou“ vlastnosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu