Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Paris Hilton šokovala naostro: Vytrčila nahý zadok... Aj rozkrok!

Paris Hilton oslávila 33. narodeniny v poriadne riskantných šatách. Zobraziť galériu (15)
Paris Hilton oslávila 33. narodeniny v poriadne riskantných šatách.

LOS ANGELES – Absolútne bez hanby a zábran! Aj keď Paris Hilton (33) už nepúta pozornosť paparazzov tak veľmi ako kedysi, uplynulý víkend sa postarala o rozruch obrovských rozmerov. V zápale osláv vlastných narodenín totiž odhalila aj tie najintímnejšie partie – rovno na červenom koberci.

S nohavičkami sa neobťažuje! Hoci si fanúšikovia Paris Hilton zákutia jej sexi kriviek mohli vychutnať v celej kráse predovšetkým prostredníctvom domáceho porna, americká boháčka sa rozhodla ponúknuť štedrý výhľad aj na červenom koberci. Ten nechala rozprestrieť počas veľkolepého žúru, v rámci ktorého oslavovala symbolické 33. narodeniny. Takzvané Kristove roky však okorenila obrovským prešľapom. A ten sa na náhodu absolútne nepodobal.

Paris sa pred pozvanými fotografmi pretŕčala v cyklaménovo-ružových šatách s hriešne vysokým rázporkom, ktorý siahal až po úroveň pása. Keďže šaty mali materiálu nadostač, plavovláska k pikantným záberom ochotne dopomohla. S látkou šmátrala dovtedy, kým jej spod nej nevykukol celkom nahý zadok. Vo viacerých okamihoch však svetlo sveta uzrela aj značná časť jej oholeného rozkroku.

Zaujímavosťou je, že dedička hotelového impéria Hilton sa o niekoľko záberov podelila aj s fanúšikmi na Instagrame. Na tých si však svoju cudnosť príkladne strážila. „Áno! Ja viem! Moje šaty majú veľmi vysoký rázporok! A je to preto, že tie šaty sú priamo z módnej prehliadky!“ pochválila sa v popise jedného zo záberov. S korunkou na hlave sa vraj počas párty cítila ako princezná, no jej spôsoby priveľmi kráľovsky nevyzerali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu