Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Spoznávate rozmaznanú boháčku? Takto nevinne vyzerala pred 30 rokmi!

Ktorá hriešne bohatá celebrita vyrástla z tohto roztomilého dievčatka? Zobraziť galériu (13)
Ktorá hriešne bohatá celebrita vyrástla z tohto roztomilého dievčatka? (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Bola krásna ako obrázok! Hoci dnes ju okolie nenazve inak ako preafektovanou dedičkou bez štipky talentu, aj ona sa kedysi radila k roztomilým ratolestiam. Svedčí o tom záber, na ktorom je zachytená vo veku dvoch rokov so svojou matkou. Uhádnete, o ktorú blond hviezdu ide?

Kráľovnou pláže už od útleho detstva! Aj keď táto tridsiatnička pravidelne zapĺňa stránky bulvárnych plátkov, nemusela pre to doslova ani pohnúť prstom. Za sebou má síce len zopár reklám, prezentačných akcií a neúspešné pokusy o spevácku kariéru, no na konte jej svietia milióny. A tak ako dnes, aj v období nosenia plienok priťahovala pri mori objektívy. O spomienkovú fotografiu spred rovných troch desaťročí sa podelila Paris Hilton.

Dedička vychýrenej siete hotelov očividne už v ranom veku tušila, čo bude náplňou jej života – leňošenie pri mori a užívanie si slnečných lúčov. V podobnom duchu sa totiž nesie aj komentár, ktorý pripojila k spomínanému záberu na Instagrame: „Zbožňovala som Malibu pláž a oddych s mojou mamou, keď som mala dva roky.“ V tom čase sa síce na svoju matku v plavkách príliš neponášala, no dnes akoby jej z oka vypadla.

Práve pri pohľade na v tom čase 24-ročnú mamu Kathy sa niet čo čudovať, že Paris si neustále udržiava štíhlu figúru ako stvorenú pre prehliadkové móla. Plavovláska vo veľkých slnečných okuliaroch sa totiž aj pred druhým pôrodom pýšila postavičkou ako lusk. S odstupom času sa na ňu výrazne ponáša aj mladšia dcéra Nicky, no tá na rozdiel od staršej sestry prepadla anorexii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu