Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Paris Hilton šokovala bez nohavičiek: Veď jej vykúka holý rozkrok!

Paris Hilton v priehľadných šatách odhaľovala aj tie najintímnejšie partie. Zobraziť galériu (11)
Paris Hilton v priehľadných šatách odhaľovala aj tie najintímnejšie partie. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Návrat na scénu v poriadne dráždivom štýle! Hoci Paris Hilton (32) ešte pred niekoľkými rokmi nesmela chýbať na žiadnom červenom koberci, v poslednom období sa po nej akoby zľahla zem. Keď si však blondínka po čase vyrazila do spoločnosti, paparazzi sa nestačili čudovať. Rozmaznaná dedička v riskantných šatách takmer ukázala aj najintímnejšie partie.

Umenie šokovať ešte nezabudla! Zatiaľ čo v dvadsiatke Paris Hilton vymetala jeden žúr za druhým a samu seba označovala za miláčika smotánky, po tridsiatke akosi skrotla a na divokých večierkoch sa už tak často nepretŕča. Všetko však svojim najskalnejším fanúšikom vynahradila uplynulú noc na párty pred slávnostným udeľovaním cien Grammy. V priehľadnom čiernom modeli prekvapila vynechanou spodnou bielizňou.

Paris zavítala na červený koberec vo veľkom štýle a tento dojem umocnila výraznou vlnou vo vlasoch. Tou pravou čerešničkou na torte sa však stala jej čierna asymetrická róba s priehľadnými vsadeniami. Tie prechádzali blondínkiným telom tak, že ledva ukryli to najnevyhnutnejšie. Stačili milimetre a bohatá celebrita by ukázala v celej kráse to, čo mali chrániť nohavičky. Z oblasti podbruška smerom k rozkroku pritom odhaľovala viac než dosť.

Aj keď sa Paris takpovediac stiahla z ostro sledovaného mediálneho sveta do úzadia, láska k móde a neustálemu nakupovaniu ju neopustila. „Celkovo som v počte párov topánok pravdepodobne už presiahla tisícku. Mám veľmi veľa topánok, pretože som aj dizajnérka,“ pochválila sa v nedávnom rozhovore pre britskú verziu magazínu OK!. Priestoru má zrejme naozaj nadostač, otázne ale je, či sa to týka aj samotného vkusu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu