Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Francúzka modelingová hviezda vydesila pláž: Ako chodiaca kostra!

Hrozivo vyziabnutá Anais Mali Zobraziť galériu (7)
Hrozivo vyziabnutá Anais Mali

MIAMI – Chce sa vyhladovať na smrť? O francúzskych dámach je známe, že napriek neskorým večeriam a viacchodovým pokrmom si po celý život udržiavajú prirodzene štíhlu figúru. Len 23-ročná modelka Anais Mali však domáce zvyky berie ďaleko prísnejšie. Pri pohľade na jej vyziabnuté telo dovolenkárom naskakujú zimomriavky.

Zostala z nej len kosť a koža! Ak sa chcú mladé dievčatá presadiť v modelingovej brandži, štíhlosť a pevné držanie tela u nich musí byť samozrejmosťou. Ako sa ale zdá, na francúzskych mólach ešte stále prevláda kult vychudnutých kriviek hraničiacich s anorexiou. Stačí sa pozrieť, v akej forme sa predviedla čokoládová hviezda Anais Mali na miamskej pláži. V minimalistických bikinách pôsobila ako nevyvinutá tínedžerka.

Nohy ako špáradlá, špicaté kolená a ramenné kĺby, vytŕčajúce rebrá spolu s kľúčnymi kosťami a úplne plochý hrudník – v takej podobe sa kučeravá modelka kúpala v oceáne počas dovolenky. Medzi vychytenými dizajnérmi je jej línia možno veľmi žiadaná, no s ohľadom na vlastné zdravie by si Anais aspoň počas voľna mala dopriať zopár sýtych porcií s vyšším kalorickým obsahom.

O čiernobiely záber z Miami sa útla celebrita podelila aj prostredníctvom účtu na Instagrame. „Jednoducho veget,“ napísala k fotke, na ktorej pózuje tak, aby jej boky a zadok zanechával ženskejší dojem. Skutočnosť je však taká, že Anais by mala problém ustáť čo i len silnejší vietor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu