Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Otrasné telo polonahej modelky: Prsia s preliačinou a nohy ako špáradlá!

Jasmine Lennard bez hanby vystavuje anorektické telo a spackané prsia po plastike. Zobraziť galériu (7)
Jasmine Lennard bez hanby vystavuje anorektické telo a spackané prsia po plastike. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Vrchol nevkusu! Drvivá väčšina modeliek pri obnažení kriviek vzbudzuje u mužov obdiv a u žien závisť. V prípade britskej celebrity Jasmine Lennard (28) je však všetko celkom inak. Tá síce vystavuje polonahé telo ako na bežiacom páse, no jej spackané prednosti a figúra vyhladovaná na kosť nikoho nepriťahuje, práve naopak.

Drastické diétovanie privádza do extrému! Aj keď superštíhla línia k práci modelky neodmysliteľne patrí, Jasmine Lennard si medzi ponukami zatiaľ vyberať veľmi nemôže. Sčasti za to vďačí až príliš pikantnými fotkami na webe, ktoré odhaľujú krutú pravdu. Brunetka podstúpila nevydarenú plastiku poprsia a jej telo by pokojne mohlo slúžiť ako model pre študentov anatómie. Odvšadiaľ jej totiž vytŕčajú nevábne kosti.

Tak ako väčšina hviezd, ktoré sa zviditeľnili vďaka reality šou, aj Jasmine svojich fanúšikov na webe pravidelne zásobuje zábermi v spodnej bielizni. Tými nedávnymi však mnohých nepotešila, skôr pobúrila. Jej tenké nohy totiž pripomínali dva roxory a driek by sa pravdepodobne v dvoch mužských dlaniach stratil. Na iných fotkách zas britská hviezdička prekvapuje zdeformovanými vnadami, o ktoré sa jej postaral nešikovný plastický chirurg.

Jasmine ako svoju profesiu uvádza modeling, no najviac skúseností jej prinieslo pretŕčanie sa pred televíznymi kamerami. Aj vďaka nim si ju všimol obávaný porotcovský kat Simon Cowell, ktorému istý čas zohrievala posteľ. V súčasnosti pôsobí ako jeden zo vzorov anorektičiek po celom svete a vyhlasuje, že je úplne prirodzená. Teda až na jeden drobný zákrok – redukciu veľkosti poprsia. „Chcela som malé, dráždivé prsia,“ vysvetlila na margo zmenšenia ženskej pýchy z košíka D na „céčka“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu