Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nahá modelka roka bez cenzúry: Ukázala anjelskú tvár aj holý zadok!

Suki Waterhouse sa pre reklamnú kampaň vyzliekla donaha a odhalila sexi zadok. Zobraziť galériu (7)
Suki Waterhouse sa pre reklamnú kampaň vyzliekla donaha a odhalila sexi zadok. (Zdroj: Dominic Jones)

LONDÝN – Ostýchavá veru nie je! Hoci meno Suki Waterhouse (22) v našich končinách nepatrí k zvučným pojmom, na domácej britskej pôde sa spája s kráskou, ktorá od magazínu Elle vyfasovala titul Modelka roka. A pred objektívom má rozhodne čo ukázať. Naposledy chcela upútať šperkami, no uchvátila prirodzenou krásou a celkom obnaženým zadočkom.

Vzbudzuje čoraz väčšiu pozornosť! Aj keď sa Suki Waterhouse v pohybuje v modelingovej brandži už celých šesť rokov, doteraz prepožičiavala svoje štíhle krivky najmä menej významným značkám odevov a doplnkov, ktoré sú cenovo dostupné aj pre širokú verejnosť. Dcéra plastického chirurga si však pred pár dňami vyslúžila od ženského časopisu ocenenie Modelka roka, vďaka čomu si na jej pôsobenie okamžite posvietili médiá. Niet divu, že ich očarila práve čerstvá kampaň návrhára šperkov Dominica Jonesa.

Suki sa v spomínanej reklame objavila úplne nahá – len ovešaná šperkami. Pred skúseným okom fotografa odhalila predovšetkým prirodzenú tvár bez zbytočných nánosov líčidiel. Nadšencom šťavnatejšej erotiky však tvorcovia kampane dopriali pohľad aj na modelkin výstavný zadok. Ten si Suki ohmatala obomi dlaňami, na ktorých nechýba zopár luxusných kúskov zo zlata.

Zaujímavosťou je, že plavovláska bola objavená v istom londýnskom bare v čase, keď mala ešte len sladkých 16 rokov. Spomedzi slávnych mužov jej posteľou prešiel Bradley Cooper, no dvojica sa v čase randenia k ničomu nepriznávala. „Nehovorím o svojom priateľovi, pretože je to nuda. Povedala som vám aspoň toto, keď ste sa už opýtali,“ odvetila svojrázna hviezda v interview pre dávnejšie vydanie magazínu Elle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu