Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Taylor Momsen išla donaha: Cez prsia a rozkrok iba páska!

Taylor Momsen v odvážnom videoklipe ku skladbe Heaven Knows predviedla svoje celkom nahé telo. Zobraziť galériu (16)
Taylor Momsen v odvážnom videoklipe ku skladbe Heaven Knows predviedla svoje celkom nahé telo. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Opäť odhalila takmer všetko! Hoci Taylor Momsen mala (20) slušne rozbehnutú hereckú kariéru, nakoniec zakotvila v hudobnom priemysle, kde sa radí medzi tvrdé rockerky. V rámci svojej divokej povahy pritom cudnosť už dávno odhodila bokom. Aj v najnovšom videoklipe sa predviedla úplne nahá, čím vyvolala poriadny rozruch.

Umeniu šokovať sa priučila naozaj zavčasu! Aj keď čoraz viac kritikov poukazuje na prílišnú nahotu v hudobných klipoch či bukletoch albumov, tomuto trendu podliehajú čoraz mladšie ročníky. Inak to nie je ani v prípade herečky a speváčky Taylor Momsen. Tá sa k obnažovaniu uchýlila už vo veku 17 rokov a z tohto tempa nijako nepoľavuje, práve naopak. Na svete je nový videoklip ku skladbe Heaven Knows, ktorý blondínka nahrala so svojou kapelou The Pretty Reckless a ukázala sa v ňom v Evinom rúchu.

Spomínaný hudobný počin na prvý pohľad síce pripomína hit ...Baby One More od Britney Spears, no školské prostredie v úvode je podstatne drsnejšie. Na tvári Taylor nechýba výrazné líčenie a vlasy má rozstrapatené, akoby práve vstala z postele. Tou pravou čerešničkou na torte sa však jednoznačne stala scéna, v ktorej z ničoho nič otvorí tenký plášť a ukáže svoje celkom nahé telo. Jeho stredom sa tiahne čierna páska v tvare kríža so šípkou smerujúcou k najintímnejším partiám. Pozornému oku diváka zaručene neujdú ani vytŕčajúce bedrové kosti a rebrá na figúre útlej hviezdy.

Plavovláska kedysi hviezdila v seriáli Glee a zrejme si neuvedomuje, že medzi svojimi fanúšikmi má stále mnoho rovesníkov aj mladších tínedžerov. Všetkým totiž v refréne bez okolkov spieva: „1,2,3,4... Diabol klope na dvere.“ A aby toho nebolo málo, pri týchto slovách ju vokálne sprevádza detský zbor. „Och, Bože, nebesá vedia, že my patríme... tam dole,“ znie v kontroverznej skladbe s chytľavou melódiou. Žeby sa z Taylor stala vyznávačka pochybného kultu?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu