Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Miss Británia Amy Willerton: Sexi telo vystavila v bikinách!

Úradujúca Miss Británia Amy Willerton predviedla svoje ženské a sexi krivky počas šteklivého fotenia. Zobraziť galériu (6)
Úradujúca Miss Británia Amy Willerton predviedla svoje ženské a sexi krivky počas šteklivého fotenia. (Zdroj: profimedia.sk)

ŠVAJČIARSKO – Pred objektívom sa neostýcha! Hoci Amy Willerton len prednedávnom prekročila prah dvadsiatky, už má na konte množstvo titulov krásy. Britky síce na svetových súťažiach dominovať nezvyknú, no táto plavovláska bude zrejme sexi výnimkou. Pozrite si jej horúce zábery z vírivky ako dôkaz.

Vie navodiť dokonalé erotické dusno! Aj keď s nálepkou sexi venuše na domácej pôde dominujú také krásky ako Kelly Brook či Helen Flanagan, o svoje miestečko vcelku úspešne bojuje aj Amy Willerton. Tá si naposledy odskočila na krátku dovolenku do Švajčiarska, kde neodmietla ponuku dráždivého fotenia. Nahodená v minimalistických červených bikinách si je totiž dobre vedomá, že fotografom aj pánskym čitateľom má čo ponúknuť.

Napriek tomu, že v krajine čokolády a luxusných hodiniek vládne zimné počasie, Amy neváhala a svoje výstavné krivky predviedla v úsporných kúskoch plážovej módy. Pózovala síce v exteriéri, no v kombinácii s parou stúpajúcou z vírivky zubami rozhodne nedrkotala. S rozpustenými lokňami ochotne vystavila na obdiv nielen bohatú nádielku vo vrchnom diele bikín, ale aj ploché bruško a štíhle nohy.

Úradujúca Miss Británia Amy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Sexi blondínka sa do širšieho povedomia verejnosti prepracovala vo veku sladkých 17 rokov, kedy získala titul Miss Bristol. Už o rok na to zhrabla šerpu Miss Bath a o ďalších dvanásť mesiacov si uchmatla aj prestížnu korunku Miss London. Jej najväčším úspechom nepochybne zostáva triumf na súťaži Miss Universe Veľká Británia, kedy vďaka víťazstvu okamžite postúpila na svetové finále. V médiách síce dlho figurovala ako horúca favoritka, no nakoniec skončila v prvej desiatke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu