Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Eddie Murphy má hriešne sexi dcéry: Polonahé dráždia na webe!

Bria a Shayne Murphy poodhalili svoje sexi krivky v dráždivej spodnej bielizni. Zobraziť galériu (7)
Bria a Shayne Murphy poodhalili svoje sexi krivky v dráždivej spodnej bielizni. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Krása a sexepíl im rozhodne nechýba! Aj keď sa mnohé ratolesti áčkových hollywoodskych hviezd len takpovediac priživujú na popularite rodičov, o kráskach menom Bria (24) a Shayne (19) Murphy to veľmi neplatí. Čokoládové sestry už zvádzajú v spodnej bielizni a vystavujú svoje sexi telá na webe.

Dvojitá nádielka zvodnosti! Aj tak by sa dalo označiť súrodenecké duo, ktoré vyrastá pod strechou renomovaného komika a herca Eddieho Murphyho. Dievčatá s vekovým rozdielom piatich rokov totiž nedávno pozbierali odvahu a nechali sa nafotiť v pikantnejších pózach. Ich poodhalené krivky v spodnej bielizni už svietia na webe, kde žnú jeden obdivný komentár za druhým. Čudovať sa však veľmi nemožno.

Kučeravá Bria sa so svojimi fanúšikmi na Instagrame podelila o dva zábery, na ktorých vystrkuje sexi zadoček v bielych nohavičkách, ale aj štíhle nohy a ploché bruško v minimalistickom kúsku s retiazkami. Jej mladšia sestra však v ničom nezaostáva a zo svojho portfólia zverejnila tri fotografie. Všetky mimoriadne zmyselné a priam hriešne dráždivé.

Či sa mladé krásky s týmito šteklivými zábermi presadia vo svete šoubiznisu, ukáže až čas. Isté však je, že spomedzi všetkých svojich súrodencov zatiaľ pútajú pozornosť médií najviac. Murphy totiž celkovo splodil až osem detí s tromi rôznymi ženami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu