Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Talianska bohyňa oslávila 90-tku: Vymaľovaná žiarila ako diskoguľa!

Gina Lollobrigida Zobraziť galériu (9)
Gina Lollobrigida (Zdroj: SITA)

RÍM - Neuveriteľné! To si poviete, keď zbadáte, ako momentálne vyzerá talianská herečka Gina Lollobrigida, ktorá v utorok oslávila 90. narodeniny. Pri tej príležitosti sa na námestí konala veľkolepá oslava, kde bolo každému jasné, kto je tou najväčšou hviezdou. Umelkyňa predstúpila pred gratulantov s dokonalým mejkapom a nahodená v trblietavých šatách, v ktorých priam žiarila.

Gina Lollobrigida už navždy zostane stelesnením sexepílu 50. a 60. rokov minulého storočia. Bohyňa filmového plátna odštartovala svoju kariéru, keď sa v roku 1947 zúčastnila súťaže krásy. Nasledovali ponuky od režisérov a Gina sa viackrát ocitla v rebríčku najkrajších žien sveta. 

V týchto dňoch oslávila 90. narodeniny, no na svoj vek rozhodne nevyzerá. Na námestí Piazza di Spagna v Ríme sa konala veľkolepá oslava, kde herečka vyzerala očarujúco. Svojím vzhľadom zatienila aj velikánsku sedemposchodovú tortu.  

Vitálna deväťdesiatníčka stavila na ružovo-striebornú trblietavú róbu, ku ktorej si vzala zlatú kabelku. Samozrejmosťou bol aj dokonalý účes a mejkap. Niet pochýb, že Gina si v boji s časom dopomhla návštevami plastických chirurgov, no musíte uznať, že našťastie odhadla mieru  

Chcete vedieť, ako dnes Gina Lollobrigida vyzerá? Aktuálnu FOTO nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Gina Lollobrigida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu