Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Topmodelka Petra Němcová bez mejkapu: Uf, to je ale tuctovka!

Petra Němcová bez mejkapu Zobraziť galériu (7)
Petra Němcová bez mejkapu (Zdroj: Instagram)

HAITI – Úplne prirodzená a všedná! Hoci Petra Němcová (34) brázdi móla vo svetových metropolách a predvádza kúsky od najvychytenejších dizajnérov, v súkromí sa aj ona mení na ženu, akých za deň stretnete desiatky. Pozrite, ako sa z topmodelky razom stala sivá myška. Stačilo, aby šikovní vizážisti a kaderníci dostali voľno.

Ukázala pravú tvár! Niet najmenších pochýb, že Petra Němcová patrí k najúspešnejším modelkám, ktoré majú svoju kolísku u našich českých susedov. Tak ako všetky jej nemenej známe kolegyne, aj ona si vychutnáva dni, kedy si dopraje absolútnu voľnosť bez nánosov mejkapu a fotografov v pätách. Jej prirodzenosť však k výnimočným zjavom vonkoncom nepatrí. Veď posúďte sami z fotky, o ktorú sa manekýnka podelila prostredníctvom Instagramu.

„Zapísala som si tvoje meno do svojho srdca a zostane v ňom navždy,“ napísala Petra k záberu z pláže citát v úvodzovkách. Nezabudla však ani na svojich verných fanúšikov, ktorým odovzdala posolstvo milujúcej atmosféry: „Veľa lásky vám všetkým.“ Plavovláska si po celý čas užívala západ slnka a konárom nakreslila srdce do bieleho piesku. S úsmevom sa zahľadela do objektívu bez jedinej kvapky líčidiel a s červenkastým nádychom. Momentálne sa totiž nachádza na ostrove Haiti, kde trávi dovolenku.

O Petre je známe, že ju okrem charitatívnych aktivít s exotickým ostrovom spája aj niekoľkomesačná romanca. Tú prežíva v náručí samotného ministra Laurenta Lamothea a zrejme svoj vzťah neberie na ľahkú váhu. Jej príspevok na sociálnej sieti naznačuje, že je zamilovaná až po uši a na idylickom mieste sa cíti ako doma.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu