Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Emily Browning išla donaha: Ukázala drobné prsia aj „bobra“!

Emily Browning sa pred kamerou ukázala v celej svojej kráse - vrátane najintímnejších partií. Zobraziť galériu (11)
Emily Browning sa pred kamerou ukázala v celej svojej kráse - vrátane najintímnejších partií. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Bez šiat aj bez zábran! Hoci Emily Browning (25) na prvý pohľad pôsobí ako krehká kráska, v skutočnosti jej odvaha rozhodne nechýba. Svedčia o tom dráždivé scény, na ktoré sa podujala pred kamerou. Počas nakrúcania totiž odhalila krivky v celej ich kráse a pred okom diváka neskryla ani najintímnejšie partie.

Nie je to žiadna hanblivka! Hoci má Emily Browning len 25 rokov a porcelánovú pleť, cudné dievčatko by ste v nej hľadali márne. Stačí sa pozrieť, ako sa chopila hlavnej úlohy v romantickej dráme Summer in February. V scéne pred zrkadlom navodila poriadne erotické dusno a odvážila sa na Evino rúcho. Útla herečka tak bez ostychu vystavila na obdiv aj to, čo bežne nosí v nohavičkách.

Emily v spomínanej snímke stvárňuje mladučkú distingvovanú dámu menom Florence Carter Woods, ktorá sa ocitne v zaujímavom milostnom trojuholníku. Ako dospelá žena si však v istom okamihu začne uvedomovať svoju sexualitu, a tak si pri tlmenom svetle obzerá svoje celkom nahé telo pred zrkadlom. Cenzúry sa pritom zvedavý divák obávať nemusí. Oko kamery totiž zachytáva nielen brunetkine drobné prednosti, ale aj obnažený rozkrok s ochlpením.

Zaujímavosťou je, že odvážne scény, ktoré Emily nakrútila minulý rok, nie sú zďaleka poslednými. Práve naopak, v podobnom štýle austrálska rodáčka pokračuje aj v novšej snímke s pôvodným názvom Sleeping Beauty, kde sa vyzliekla do spodnej bielizne. Sama však priznala, že si pred zhliadnutím výsledku musela dať poriadne do nosa: „Bola to nervy drásajúca skúsenosť. Dali mi kópiu a ja som ju pozerala v posteli s fľašou vodky, pretože som bola taká nervózna.“ Ktovie, aké posilnenie Emily potrebovala v prípade erotiky pred zrkadlom...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu