Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dcéra hollywoodskej mrchy ako modelka: Mladé telo ukazuje véééľmi rada!

Ava Sambora sa rada pochváli svojimi krivkami. Zobraziť galériu (10)
Ava Sambora sa rada pochváli svojimi krivkami. (Zdroj: Instagram)

MALIBU - A túto kočku už poznáte? Byť dieťaťom prominentna, či svetovo známej celebrity má svoje výhody. Príkladom sú viaceré dcérušky, ktoré sa ani extra nemusia snažiť a sú akosi automaticky súčasťou šoubiznisu. Do tejto skupiny rozhodne patrí aj Ava Elizabeth Sambora (18) - dcéra herečky Heather Locklear (54) a hudobníka z kapely Bon Jovi, Richieho Samboru (56), ktorá má za sebou fotenie prvej reklamnej kampane.

V maminých šľapajách! Herečka Heather Locklear sa síce po celom svete preslávila najmä ako mrcha Amanda zo seriálu Merlose Place, ale začiatky jej kariéry sú späté aj s modelingom a účinkovaním v reklamách. Dnes je zo sympatickej umelkyne už zrelá žena, no ešte stále hravo tromfne mladšie ročníky. Stále viac sa však začína hovoriť o jej 18-ročnej dcére Ave. 

Mladá blondínka, ktorá zdedila šarm po slávnej mame, absolvovala pred pár dňami svoje prvé oficiálne fotenie. Sladkú tváričku a hriešne telo prepožičala do reklamy na balenú vodu, v ktorých bežne účinkujú aj nahé krásky. Ava však prsia ani intímne partie neodhalila, no pózovala v dosť dráždivých outfitoch. 

S pretŕčaním polonahých kriviek mladá dievčina problém nemá. Jej profily na sociálnych sieťach sú plné záberov, na ktorých je v plavkách, či úsporných bikinách. 

Dokonalé telo a zmyselná póza - Ava Sambora má modelingové a herecké ambície.
Zobraziť galériu (10)
Dokonalé telo a zmyselná póza - Ava Sambora má modelingové a herecké ambície.  (Zdroj: Instagram)

Ava Sambora sa má čím pochváliť.
Zobraziť galériu (10)
Ava Sambora sa má čím pochváliť.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Heather LocklearAva Sambora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu