Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Len 16-ročná dcéra hollywoodskej hviezdy v bikinách: Vyrastá z nej zvodná cica!

Ava Sambora sa pochválila postavou v bikinách na Twitteri. Zobraziť galériu (11)
Ava Sambora sa pochválila postavou v bikinách na Twitteri. (Zdroj: Twitter)

HAVAJ – Nestráca čas! Hoci sa väčšina ratolestí úspešných hollywoodskych celebrít spolieha na rodičovské priezvisko aj bankové konto, Ava Sambora patrí k podnikavým výnimkám. Dcéra herečky Heather Locklear (52) už v šestnástich rokoch vystavuje svoju postavičku ako lusk na obdiv. A do vienka jej bolo nadelenej krásy viac než dosť, veď posúďte sami.

Hviezdne gény nezaprie! Aj keď Heather Locklear vylepšenia plastických chirurgov zaručene nezaprie, po prekročení prahu päťdesiatky vyzerá stále k svetu. A v jej šľapajách už nejaký čas kráča aj jediná ratolesť Ava Sambora. Tá totiž okúsila herecký chlebík a pokúša sa preraziť v modelingu. O tom, že má na to všetky predpoklady, presviedča okolie prostredníctvom účtu na Twitteri. Najnovšie sa podelila o fotku svojho tela v dvojdielnych plavkách.

Deti rozvedených rodičov zvyčajne majú všetko dvojmo, no Avu postretlo to šťastie, že si na dovolenku vyrazila s otcom aj mamou súčasne. Prominentná rodinka oddychovala na slnečnom Havaji, kde Ava neváhala odhaliť tínedžerské krivky v bikinách. S palmovým pozadím sa nechala odfotiť spredu aj zozadu a výsledné zábery „zavesila“ na sociálnu sieť.

Zaujímavosťou je, že blondínka si vynikajúco rozumie s otcom Richiem, ktorý s ňou trávi veľa času na tenisovom kurte. Aj Ava však máva dni, kedy ju prepadne lenivosť a nechce sa jej ani prstom pohnúť. „Nulová motivácia, aby som sa práve teraz postavila z postele,“ podelila sa o svoje pocity minulý týždeň. Zdá sa teda, že dospievanie prežíva ako mnohé iné prominentné ratolesti s jediným rozdielom – na kariéru v šoubiznise pomýšľa pomerne zavčasu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu