Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brutálny talent ukrytý v predavačke Eve (40): Porote na nohách padali sánky!

Eva Iglesias už síce prekročila prah štyridsiatky a pracuje v supermarkete, no speváckym talentom by zatienila mnohé svetové hviezdy. Zobraziť galériu (3)
Eva Iglesias už síce prekročila prah štyridsiatky a pracuje v supermarkete, no speváckym talentom by zatienila mnohé svetové hviezdy. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN – Porotcovia neverili vlastným očiam! Ženy po štyridsiatke, ktoré sa pokúšajú preraziť vo svete šoubiznisu, neraz narazia na predsudky a odmietavý postoj. Pracovníčka supermarketu Eva Iglesias sa však nenechala odradiť a v talentovej šou nechala na pódiu svoje srdce. Vďaka neuveriteľnému speváckemu výkonu tak nakoniec odchádzala so slzami v očiach. Plakala však od šťastia.

Spievala ako o život! Hoci Eva Iglesias na prvý pohľad pôsobí ako skromná a nenápadná dáma, v hrdle doteraz ukrývala hotový diamant. Dokázala to počas kastingového kola šou Briti majú talent, v rámci ktorého si vybrala mimoriadne náročnú skladbu. Hit s názvom (You Make Me Feel Like) A Natural Woman od legendárnej Arethy Franklin podala s takým nasadením, že diváci v sále aj porota zostala v nemom úžase.

Už od prvých tónov bolo nad slnko jasné, že Eva s mikrofónom v ruke nestojí pred publikom ako nováčik. Obávaný porotcovský kat Simon Cowell sa síce najskôr len potmehúdsky usmieval, no ešte pred refrénom sledoval nádejnú speváčku s otvorenými ústami. V takmer navlas rovnakom okamihu ho nasledovala aj zvyšná porotcovská trojica, ktorá sa v závere na znak uznania postarala o ovácie postojačky.

Zaujímavosťou je, že nechýbalo veľa a talentovaná vychádzajúca hviezda by sa na výberové kolo ani nedostavila. „Dnes som skoro neprišla. Tento týždeň mi zlomil srdce človek, ktorého milujem. On už ma jednoducho nechce viac ľúbiť,“ vysvetlila pred kamerami. Vyspievanými emóciami si však okamžite získala sympatie a chválospev zo strany poroty. „Nikdy sme tu nemali nikoho, kto by spieval s takou vášňou a emóciami. Naozaj si spievala zo srdca. Bolo to úchvatné,“ nešetril komplimentmi David Walliams. Ostáva len dúfať, že týmto vystúpením sa Eve obráti život o 180 stupňov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu