Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ona je snáď na to sadlo hrdá! Kráľovná jo-jo efektu si v bikinách obzerala faldy

Chanelle Hayes sa v priebehu roka brutálne zmenila. Zobraziť galériu (5)
Chanelle Hayes sa v priebehu roka brutálne zmenila. (Zdroj: instagram a profimedia.sk)

ALICANTE - Čudné spôsoby! Chanelle Hayes (28) je vo Veľkej Británii známa nielen ako účastníčka viacerých reality šou, ale tiež vďaka extrémnym premenám. Raz pretŕča dokonalé krivky, inokedy šokuje vypaseným telom. Momentálne má jedno z tých "hroších" období. V obliekaní sa však brunetka nijako neobmedzuje a po pláži pokojne pobehuje v miniatúrnych bikinách. Oveľa šokujúcejšie však je, že tukové vankúšiky si s nadšením obzerá.

Hm, je ju za čo chytiť! Ešte pred rokom ohurovala Chanelle Hayes svojich fanúšikov sexi fotkami, na ktorých pretŕčala štíhle krivky. Dnes už však pohľad na ňu nie je príliš okulahodiaci. Dôkazom sú jej najnovšie zábery z dovolenky. Paparazzi nafotili príležitostnú modelku v dvojdielnych bikinách, v ktorých vyzerala priam katastrofálne. 

Z prítomnosti bulvárnych fotografov si brunetka ťažkú hlavu nerobila. Čo je nepochopiteľné, dokonca im hrdo pózovala a popri tom si obchytkávala svoje sadlo. Keďže Chanelle už v minulosti viackrát robila reklamu výrobkom na chudnutie, mnohí sa nazdávajú, že aj teraz sa vykŕmila iba preto, aby sa nabalila.

V rozhovore pre magazín Closer sa však Hayes vyjadrila, že s kilami navyše nemá momentálne problém. „So svojím telom som naozaj vyrovnaná. Prečo je tu stále taký veľký dôraz na to, koľko človek váži?! Môžete predsa vyzerať a cítiť sa dobre pri akejkoľvek veľkosti,” poznamenala brunetka, ktorá je matkou jedného syna. „Moje priority sa zmenili. Blakely chodí do školy a ja budem večer doma radšej s ním, než byť vo fitnescentre. Na svete sú aj oveľa dôležitejšie veci ako vaše telo,” uzavrela brunetka.   

Chanelle Hayes si svoje faldy takto hrdo obzerala.
Zobraziť galériu (5)
Chanelle Hayes si svoje faldy takto hrdo obzerala.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Chanelle Hayes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu