Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z vypapanej modelky opäť sexica: Pod dráždivou bielizňou presvitalo všetko!

Chanelle Hayes bola kedysi obrastená tukom, no dnes sa pýši telom sexbomby v provokatívnych kúskoch bielizne. Zobraziť galériu (15)
Chanelle Hayes bola kedysi obrastená tukom, no dnes sa pýši telom sexbomby v provokatívnych kúskoch bielizne. (Zdroj: matrixstudios.co.uk)

LONDÝN – Tvrdá drina sa vyplatila! Hoci Chanelle Hayes (26) ešte pred niekoľkými mesiacmi zápasila s nepríjemnými narážkami na svoje tukové vankúšiky, dnes jej z nej opäť žiadaná sexbomba. Len čo zhodila prebytočné kilogramy, vrátila sa k práci modelky. Na svete je dráždivý kalendár na rok 2015, pri ktorom obdarená Britka zmyselnosťou rozhodne nešetrila.

Prešla poriadny kus cesty! Zatiaľ čo Chanelle Hayes ešte na začiatku roka pripomínala vypapanú buchtu so zošúverenou kožou na bruchu, dnes je situácia celkom iná. Britská hviezda totiž zaťala zuby, začala pravidelne cvičiť a zbavila sa závislosti na nezdravom jedle. Výsledok? Nezanedbateľné množstvo kíl dole a postavička ako lusk. S tou sa plavovláska najnovšie pochválila na záberoch pre kalendár na nadchádzajúci rok. Sexepílu má totiž na rozdávanie a neváha sa oň podeliť predovšetkým s mužskými fanúšikmi.

Chanelle si to pred objektív namierila vo viacerých modeloch spodnej bielizne ako vystrihnutej z erotického salónu. Nechýbali podväzky, čipka a ďalšie priehľadné materiály, ktoré pánskej fantázii priveľa priestoru nedopriali. Bujné prsia totiž presvitali aj s bradavkami. A komu by sa málilo, manekýnka pridala aj pohľad na svoje guľaté polky v minimalistických šortkách.

Zaujímavosťou je, že Chanelle nepodstúpila drastickú diétu a náročnú zmenu životného štýlu iba kvôli sebe. Tým, na kom jej záleží úplne najviac, je totiž štvorročný syn Blakely. „Nezmenila som sa len kvôli tomu, aby som vyzerala dobre. Chcela som byť dosť zdravá na to, aby som bola aktívnou matkou a dobrým vzorom pre svojho syna,“ prezradila svoju motiváciu v nedávnom rozhovore. Ktovie však, čo na vzor polonahej matky na stránkach pánskych časopisov povie jej ratolesť, až trochu vyrastie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu