Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herec Oldřich Kaiser (61) skončil na JIS-ke: Náhly prevoz do nemocnice!

Herec Oldřich Kaiser musel vyhľadať pomoc lekárov. Zobraziť galériu (3)
Herec Oldřich Kaiser musel vyhľadať pomoc lekárov. (Zdroj: isifa)

PRAHA - Populárny český herec Oldřich Kaiser (61) včera neodohral svoje divadelné predstavenie. Pre stupňujúce sa bolesti a problémy s krčnou chrbticou bol totiž nutný jeho náhly prevoz do nemocnice. Obľúbený umelec skončil na JIS-ke!

Český herec Oldřich Kaiser mal na druhý sviatok vianočný odohrať v divadle Kalich predstavenie s názvom „Jak Kubrt se Sněhurkou jeli vlakem,“ miesto toho však skončil na Jednotke intenzívnej starostlivosti.

Zradila ho totiž krčná chrbtica, s ktorou má už delhšie problémy. Informáciu priniesol portál tn.cz a jeho náhly prevoz do nemocnice zároveň potvrdil aj umelcov dlhoročný kolega Jiří Lábus. „Má niečo s krčnou chrbticou a bolesť mu vystreľuje až do ruky, ktorá je kvôli tomu ochromená. Keďže v predstavení mal hrať na gitare, museli ho úplne zrušiť,“ povedal herec s tým, že Kaiserove vystúpenia boli následne presunuté až na marec budúceho roka.

Potrebné vyšetrenia vraj dopadli dobre a zlepšovať sa má aj jeho zdravotný stav. Obľúbenému umelcovi prajeme skoré uzdravenie!

 

 

Viac o téme: Oldřich Kaiser
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu