Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nestarnúca Pretty Woman opäť hviezdou večera: Uchvátila ako šelma!

Julia Roberts v sebe prebudila divošku a na čevrenom koberci oslnila šatami s leopardím vzorom. Zobraziť galériu (10)
Julia Roberts v sebe prebudila divošku a na čevrenom koberci oslnila šatami s leopardím vzorom. (Zdroj: SITA)

PALM SPRINGS – Ani v zrelom veku medzi smotánkou nemá konkurenciu! Aj keď Julia Roberts (46) ešte nedávno zápasila s fámami o tehotenstve a o niekoľkých nalepených kilách, v spoločnosti je stále neprehliadnuteľná. Stačí sa pozrieť, v akej forme uchvátila hostí filmového festivalu v blízkosti Los Angeles. Jednoduchými šatami razom omladla o nemálo rokov.

V srdci zostáva divoškou! Hoci si kučeravá kráska v rámci bohatej hereckej kariéry prešla naozaj rozmanitými úlohami, v pamäti svojich krajanov zostane navždy zapísaná ako americký miláčik národa. Kdekoľvek sa totiž objaví, rozsieva okolo seba elán stále sviežej hollywoodskej hviezdy. S navlas rovnakým šarmom ohúrila aj na kinematografickom podujatí v Palm Springs, na ktoré si vyrazila v outfite imitujúcom kožu šelmy.

Julia na červený koberec zvolila šaty s dlhými rukávmi, ktoré končili na úrovni kolien. Za pomoci jednoduchých čiernych lodičiek vynikli herečkine štíhle lýtka a voľnejší strih módneho kúska sa postaral o dokonalé maskovanie akýchkoľvek nedostatkov. Róba na prvý pohľad pripomínala leopardiu potlač, no v skutočnosti išlo o precízne vypracovanú čipku.

S blížiacim sa udeľovaním zlatých sošiek Oscarov medzi herečkami vládne čoraz väčšia rivalita. Svoje o tom vie aj samotná Julia, ktorá sa zaplietla do súboja so Sandrou Bullock. A akoby uväznený medzi dvomi mlynskými kameňmi sa ocitol ich spoločný priateľ George Clooney. Ten totiž môže v rámci kampane výrazne pomôcť obom dámam. „Julia bola dosť nespravodlivá, pretože George s ňou trávi oveľa viac času ako so Sandrou. George si ale myslí, že Sandra nepotrebuje žiadnu pomoc, pretože podľa rozruchu v Hollywoode má jednou nohou nomináciu na najlepšiu herečku v hlavnej úlohe už v suchu,“ nechal sa počuť zdroj z okolia prominentného trojuholníka. Ešteže má Julia záujem o cenu v kategórii herečiek vo vedľajšej úlohe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu