Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Julia Roberts smúti: Jej sestra zomrela na predávkovanie

Nancy Motes Zobraziť galériu (11)
Nancy Motes (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES - Nevlastná sestra americkej oscarovej herečky Julie Roberts zomrela zrejme na predávkovanie liekmi. Oznámil to v pondelok úrad koronera okresu Los Angeles, na ktorý sa odvolávala tlačová agentúra Reuters.

Nancy Motesovú (37) našli v nedeľu 9. februára mŕtvu vo vani plnej vody v sídle v Los Angeles.

V dome, ktorý nepatril Motesovej, sa našli lieky na predpis. Podľa hovorcu úradu koronera nie je nič vylúčené - náhodné predávkovanie liekmi, ani samovražda predávkovaním. Hovorca dodal, že všetko nasvedčuje tomu, že sa v sídle našiel aj odkaz na rozlúčku.

Pitva Motesovej bola naplánovaná na pondelok, ale môže trvať osem až desať týždňov, kým sa určí presná príčina smrti, pretože treba čakať na toxikologickú správu.

Motesová bola nevlastnou sestrou hollywoodskej hereckej hviezdy Julie Roberts a jej brata Erica Robertsa, takisto známeho herca. Motesová sa narodila ich matke.

Julia Roberts (46) je v súčasnosti nominovaná na Oscara ako najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe za film "Blízko od seba", ale v pondelok sa neobjavila na spoločnom slávnostnom obede umelcov nominovaných na Oscara, ktorý pre nich zorganizovala americká Akadémia filmových umení a vied.

Rodina Robertsovcov uviedla vo vyhlásení zverejnenom magazínom People, že je smrťou Motesovej "šokovaná a zdrvená".

"Rodina Nancy Motesovej s hlbokým žiaľom potvrdzuje správu, že ju našli mŕtvu v Los Angeles po predávkovaní liekmi," napísali príbuzní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu