Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tajné obrady aj romantika s 300 hosťami: Svadby zahraničných celebrít v roku 2013!

Rok 2013 bol na svadby celebrít bohatý Zobraziť galériu (32)
Rok 2013 bol na svadby celebrít bohatý (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - A už sú svoji! Aj rok 2013 bol bohatý na vyvrcholenia kratších či dlhších vzťahov celebritných párov. Prečítajte si, ktoré šoubiznisové osobnosti našli k sebe cestu a uzavreli manželstvo v tomto roku.

4. mája vstúpili do manželského zväzku anglická herečka Keira Knightley a James Righton, člen indierockovej kapely Klaxons.
Zobraziť galériu (32)
4. mája vstúpili do manželského zväzku anglická herečka Keira Knightley a James Righton, člen indierockovej kapely Klaxons.  (Zdroj: Profimedia)

22. júna sa oženil americký filmár George Lucas. Jeho manželkou sa stala dlhoročná priateľka Mellody Hobson. Pre Lucasa to bol už druhý sobáš, jeho partnerka sa vydávala po prvý raz.
Zobraziť galériu (32)
22. júna sa oženil americký filmár George Lucas. Jeho manželkou sa stala dlhoročná priateľka Mellody Hobson. Pre Lucasa to bol už druhý sobáš, jeho partnerka sa vydávala po prvý raz.  (Zdroj: SITA)

24. júna vstúpili do manželského zväzku americká herečka Kerry Washington a hráč amerického futbalu Nnamdi Asomugha. Dvojica sa vzala v meste Hailey v Idahu a svedkami boli herečkini rodičia.
Zobraziť galériu (32)
24. júna vstúpili do manželského zväzku americká herečka Kerry Washington a hráč amerického futbalu Nnamdi Asomugha. Dvojica sa vzala v meste Hailey v Idahu a svedkami boli herečkini rodičia.  (Zdroj: SITA)

28. júna sa česká herečka Zlata Adamovská vydala za svojho kolegu Petra Štěpánka, s ktorým sa zblížila počas nakrúcania seriálu Ordinace v růžové zahradě (2005).
Zobraziť galériu (32)
28. júna sa česká herečka Zlata Adamovská vydala za svojho kolegu Petra Štěpánka, s ktorým sa zblížila počas nakrúcania seriálu Ordinace v růžové zahradě (2005).  (Zdroj: Archiv TV NOVA)

V júni sa tajne zosobášili americká herečka Zoe Saldana, známa zo snímok ako Avatar (2009), Star Trek (2009) či Star Trek: Do temnoty (2013), a taliansky umelec Marco Perego.
Zobraziť galériu (32)
V júni sa tajne zosobášili americká herečka Zoe Saldana, známa zo snímok ako Avatar (2009), Star Trek (2009) či Star Trek: Do temnoty (2013), a taliansky umelec Marco Perego.  (Zdroj: SITA)

V júni oznámila zásnuby a plánovanie skorej svadby americká herečka Jennifer Love Hewitt. S manželom, hercom Brianom Hallisayom sa jej 26. novembra narodila dcérka Autumn. Presný dátum ich sobáša nie je známy.
Zobraziť galériu (32)
V júni oznámila zásnuby a plánovanie skorej svadby americká herečka Jennifer Love Hewitt. S manželom, hercom Brianom Hallisayom sa jej 26. novembra narodila dcérka Autumn. Presný dátum ich sobáša nie je známy.  (Zdroj: FB)

1. júla sa stali manželmi kanadská speváčka Avril Lavigne a líder rockovej kapely Nickelback Chad Kroeger. Svoje áno si povedali v južnom Francúzsku v Mandelieu-la-Napoule, kde sa na obrade zúčastnilo asi 50 hostí.
Zobraziť galériu (32)
1. júla sa stali manželmi kanadská speváčka Avril Lavigne a líder rockovej kapely Nickelback Chad Kroeger. Svoje áno si povedali v južnom Francúzsku v Mandelieu-la-Napoule, kde sa na obrade zúčastnilo asi 50 hostí.  (Zdroj: SITA)

6. júla sa vydala kanadská herečka Elisha Cuthbert, známa napríklad zo seriálu 24 (2001 - 2010). Jej manželom sa stal kapitán hokejového tímu Toronto Maple Leafs Dion Phaneuf. Svadba, na ktorej sa zúčastnilo viac než 300 hostí, sa konala v meste Summerfield na Ostrove princa Eduarda.
Zobraziť galériu (32)
6. júla sa vydala kanadská herečka Elisha Cuthbert, známa napríklad zo seriálu 24 (2001 - 2010). Jej manželom sa stal kapitán hokejového tímu Toronto Maple Leafs Dion Phaneuf. Svadba, na ktorej sa zúčastnilo viac než 300 hostí, sa konala v meste Summerfield na Ostrove princa Eduarda.  (Zdroj: SITA)

V júli po 27-ročnom vzťahu vstúpili do manželského zväzku speváčka Tina Turner a jej partner, hudobný producent Erwin Bach.
Zobraziť galériu (32)
V júli po 27-ročnom vzťahu vstúpili do manželského zväzku speváčka Tina Turner a jej partner, hudobný producent Erwin Bach.  (Zdroj: SITA)

V júli sa v tajnosti zosobášili anglický herec Sam Claflin, známy napríklad zo snímky Snehulienka a lovec (2012), a jeho kolegyňa Laura Haddock, ktorá sa predstavila v seriáli How Not to Live Your Life (2009 - 2011).
Zobraziť galériu (32)
V júli sa v tajnosti zosobášili anglický herec Sam Claflin, známy napríklad zo snímky Snehulienka a lovec (2012), a jeho kolegyňa Laura Haddock, ktorá sa predstavila v seriáli How Not to Live Your Life (2009 - 2011).  (Zdroj: SITA)

31. augusta si americká herečka Kate Bosworth, známa napríklad zo snímky Superman sa vracia (2006), vzala za manžela režiséra Michaela Polisha. Svadba sa konala na ranči v americkom štáte Montana.
Zobraziť galériu (32)
31. augusta si americká herečka Kate Bosworth, známa napríklad zo snímky Superman sa vracia (2006), vzala za manžela režiséra Michaela Polisha. Svadba sa konala na ranči v americkom štáte Montana.  (Zdroj: SITA)

31. augusta sa najstarší syn monackej princeznej Caroline a talianskeho športovca a obchodníka Stefana Casiraghiho Andrea Casiraghi zosobášil so svojou dlhoročnou priateľkou, kolumbijskou módnou návrhárkou Tatianou Santo Domingo.
Zobraziť galériu (32)
31. augusta sa najstarší syn monackej princeznej Caroline a talianskeho športovca a obchodníka Stefana Casiraghiho Andrea Casiraghi zosobášil so svojou dlhoročnou priateľkou, kolumbijskou módnou návrhárkou Tatianou Santo Domingo.  (Zdroj: SITA)

7. septembra sa v Malibu zosobášili waleský herec Owain Yeoman, známy predovšetkým ako Wayne Rigsby zo seriálu Mentalista (2008), a dizajnérka šperkov Gigi Yallouz.
Zobraziť galériu (32)
7. septembra sa v Malibu zosobášili waleský herec Owain Yeoman, známy predovšetkým ako Wayne Rigsby zo seriálu Mentalista (2008), a dizajnérka šperkov Gigi Yallouz.  (Zdroj: SITA, YouTube, Facebook)

14. septembra sa stali manželmi americký spevák John Legend a modelka Chrissy Teigen. Dvojica sa vzala pri Comskom jazere na severe Talianska, kde sa údajne do seba aj zaľúbila.
Zobraziť galériu (32)
14. septembra sa stali manželmi americký spevák John Legend a modelka Chrissy Teigen. Dvojica sa vzala pri Comskom jazere na severe Talianska, kde sa údajne do seba aj zaľúbila.  (Zdroj: SITA)

21. septembra sa americký herec, komik a rapper Andy Samberg oženil s hudobníčkou a speváčkou Joannou Newsom.
Zobraziť galériu (32)
21. septembra sa americký herec, komik a rapper Andy Samberg oženil s hudobníčkou a speváčkou Joannou Newsom.  (Zdroj: SITA)

4. októbra sa zosobášili americký herec T.R. Knight, známy najmä ako doktor George O'Malley zo seriálu Klinika Grace (2005), a jeho partner Patrick.
Zobraziť galériu (32)
4. októbra sa zosobášili americký herec T.R. Knight, známy najmä ako doktor George O'Malley zo seriálu Klinika Grace (2005), a jeho partner Patrick.  (Zdroj: SITA)

17. októbra vstúpili do manželského zväzku americká herečka Kristen Bell, známa najmä zo seriálu Veronika Marsová (2004 - 2007), a jej kolega Dax Shepard, ktorý účinkuje napríklad v seriáli Paretnhood (2010). Páru sa ešte v marci narodila dcérka Lincoln.
Zobraziť galériu (32)
17. októbra vstúpili do manželského zväzku americká herečka Kristen Bell, známa najmä zo seriálu Veronika Marsová (2004 - 2007), a jej kolega Dax Shepard, ktorý účinkuje napríklad v seriáli Paretnhood (2010). Páru sa ešte v marci narodila dcérka Lincoln.  (Zdroj: SITA)

20. októbra sa americká speváčka Kelly Clarkson vydala za Brandona Blackstocka, ktorý je synom jej manažéra.
Zobraziť galériu (32)
20. októbra sa americká speváčka Kelly Clarkson vydala za Brandona Blackstocka, ktorý je synom jej manažéra.  (Zdroj: SITA)

V októbri sa oženil americký producent, rapper a spevák Pharrell Williams. Jeho manželkou sa stala dlhoročná priateľka, modelka Helen Lasichanh, ktorá mu v novembri 2008 porodila syna menom Rocket Man Williams.
Zobraziť galériu (32)
V októbri sa oženil americký producent, rapper a spevák Pharrell Williams. Jeho manželkou sa stala dlhoročná priateľka, modelka Helen Lasichanh, ktorá mu v novembri 2008 porodila syna menom Rocket Man Williams.  (Zdroj: SITA)

9. novembra v Miami si britský herec Jared Harris, známy napríklad zo seriálu Mad Men (2007) alebo snímky Sherlock Holmes 2: Hra tieňov (2011), vzal za manželku Allegru Riggio.
Zobraziť galériu (32)
9. novembra v Miami si britský herec Jared Harris, známy napríklad zo seriálu Mad Men (2007) alebo snímky Sherlock Holmes 2: Hra tieňov (2011), vzal za manželku Allegru Riggio.  (Zdroj: SITA, Twitter)

21. decembra vstúpili do manželského zväzku austrálska herečka Teresa Palmer a jej americký kolega Mark Webber. Dvojica, ktorá spolu čaká dieťa, sa si svoje áno povedala v prímorskej dedine Punta Mita v Mexiku.
Zobraziť galériu (32)
21. decembra vstúpili do manželského zväzku austrálska herečka Teresa Palmer a jej americký kolega Mark Webber. Dvojica, ktorá spolu čaká dieťa, sa si svoje áno povedala v prímorskej dedine Punta Mita v Mexiku.  (Zdroj: SITA)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu