Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Paroháčka Tori Spelling zúri: Sexuchtivému manželovi urobila zo života peklo!

Tori Spelling s manželom Deanom Zobraziť galériu (12)
Tori Spelling s manželom Deanom (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Navonok neviniatko, v súkromí hotová beštia! Aj tak by sa vraj dalo označiť správanie Tori Spelling (40) po tom, čo sa prevalila milostná aféra jej záletníckeho manžela. Ponížená blondínka sa komentárom zatiaľ vyhýba, no napätie za dverami jej vily by sa dalo krájať. Dean McDermott (47) tak zrejme prežíva najkrušnejšie chvíle manželského života.

Pomsta s trpkou príchuťou! Hoci si štvornásobná mamička Tori Spelling v médiách pestuje imidž dokonalej rodiny, jej idylické šťastie narušila titulná strana magazínu Us Weekly. Vďaka nej totiž vyšlo najavo, že Dean McDermott svoju zákonnú polovičku začiatkom decembra podviedol a ako dôvod svojej milenke uviedol fakt, že dcéra zosnulého producenta Aarona Spellinga s ním odmieta spávať. Tori sa zatiaľ na rovnakú úroveň neznížila a neveru neopätovala. Manžela však takpovediac dusí vo vlastnej šťave za múrmi vlastnej rezidencie.

Namiesto toho, aby známa štyridsiatnička na odhalenie nevery akokoľvek reagovala, do sveta naďalej vysiela signály o harmónii vo svojej famílii. „Nemôžem uveriť, že Vianoce už skončili. Mali sme zábavný deň, povaľovali sme sa doma, rozbaľovali darčeky, jedli domáce dobroty a pozerali filmy. Som taká vďačná za svoju rodinu!“ napísala Tori na svojom blogu. V navlas rovnakom duchu sa pritom nieslo aj jej vianočné posolstvo: „Ako sa blíži koniec ďalšieho roka, nemôžem si pomôcť, ale cítim sa tak vďačne za všetko, čím som požehnaná. Mojou krásnou rodinou, úžasnými priateľmi a samozrejme, vami všetkými!“ Skutočnosť sa však údajne ukrýva celkom inde.

Potupená Tori z pochopiteľných dôvodov zúri, čo dáva Deanovi pocítiť pri každej príležitosti. Dokonca aj vtedy, ak sa pri nich pohybujú ratolesti. „Aj keď sa Tori snaží nehádať pred deťmi, je to nemožné. Plakala a kričala na Deana, že zničil úplne všetko vrátane Vianoc. On jej dokonca ponúkol, že sa odsťahuje, no nedovolila mu to.“ Prezradil blízky zdroj z okolia dvojice. A kde sa skrýva koreň ich súčasných problémov? „Dean on nej požaduje sex 24 hodín denne sedem dní v týždni. Dokonca ju obvinil, že viac pozornosti venuje deťom,“ načrtol spomínaný zdroj. Ako sa teda zdá, manžela bývalej herečky rodinný život omrzel a radšej by si opäť užíval ako zamladi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu