Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Utrápená Pretty Woman zajedá stres: Vieme, kvôli čomu naberá kilá!

Julia Roberts sa nezaoblila vďaka tehotenstvu, ale kvôli rodinnému trápeniu. Zobraziť galériu (10)
Julia Roberts sa nezaoblila vďaka tehotenstvu, ale kvôli rodinnému trápeniu. (Zdroj: Daily Mail)

LOS ANGELES – Zaokrúhľuje sa v ženských partiách! Len pred niekoľkými dňami svet obleteli špekulácie, že Julia Roberts (46) nosí pod srdcom ďalšieho potomka. Ako sa však neskôr ukázalo, za väčšie bruško a okrúhlejšie boky herečka nevďačí práve tehotenstvu. V súkromí si prechádza náročnejším obdobím, ktoré sa už stihlo odraziť na jej postave.

Nie je tehotná, „len“ pribratá! Ani nie pred dvomi týždňami sme vás na Topkách informovali, že Julia Roberts vo veku 46 rokov zrejme počala štvrtého potomka. Naznačoval tomu záber usmiatej herečky so zaoblenými bokmi v džínsach a s rysujúcim sa bruškom u svokrovcov. Samotná kučeravá kráska fámy o tehotenstve vzápätí dementovala, no teraz je jasné, že váhový prírastok u nej predsa len nastal. Predstaviteľka kultovej Julie Roberts totiž zajedala rodinný stres.

„Julia nie je tehotná. Ale veľmi sa strachuje o svoju mamu, tak svoje obavy zajedala,“ prezradil zdroj z herečkinho okolia americkému plátku National Enquirer. Juliina matka menom Betty Lou Motes totiž trpí vážnymi zdravotnými problémami. „Platničky v Bettyinom chrbte sa zdeformovali a bolo to také zlé, že jej museli implantovať umelé. Nedávno mala dve operácie. Prvá sa nepodarila a Betty mala stále bolesti, museli ju vziať na pohotovostnú ambulanciu,“ vysvetlil spomínaný svedok.

O kráske s podmanivým úsmevom je známe, že si aj v zrelom veku udržiava štíhlu figúru. Preto vraj podniká prvé kroky, aby sa menších tukových zásob rýchlo zbavila. „Problémy si na Julii vybrali svoju emocionálnu aj fyzickú daň, no ona sa snaží čo najrýchlejšie nadbytočnú váhu zhodiť,“ dodal zdroj. Je síce pravdou, že herecká diva sa v spoločnosti objavovala vo voľnejších outfitoch, no Julii by nejaké to kilo naviac na kráse rozhodne neubralo.

Julia Roberts patrí medzi najpôvabnejšie ženy sveta, no ako dieťaťu sa jej mnohí za jej vzhľad posmievali. V ženskom magazíne FEMINITY.sk sa dočítate viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu