Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Vianočný pozdrav plážovej bohyne: Nôžky vo vzduchu a zarezané gaťky!

Alessandra Ambrosio pózovala vo vianočnej nálade v poriadne dráždivej polohe. Zobraziť galériu (7)
Alessandra Ambrosio pózovala vo vianočnej nálade v poriadne dráždivej polohe. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Pláž dokáže rozpáliť za každých okolností! Zatiaľ čo v našich končinách si na Vianoce želáme zimu a sneh, na vyhriatej Floride prebieha sviatočná atmosféra celkom inak. Tamojšie teplé počasie využila aj sporo odetá Alessandra Ambrosio (32), ktorá sa predviedla v sexi pózach. Pri jednej z nich si dokonca ledva ustrážila vlastnú cudnosť.

Skalných fanúšikov pred blížiacimi sa sviatkami nesklamala! Reč je o brazílskej krásavici, ktorá ž niekoľko rokov patrí k stabilnej zostave anjelikov známeho výrobcu spodnej bielizne. Novú kampaň s vianočnou príchuťou pre Victoria's Secret fotila aj pred pár dňami na miamskej pláži. Na svoje si tak tentoraz prišiel nielen tím s fotografom na čele, ale aj číhajúci paparazzovia. Pozrite, v akej pikantnej póze modelku zastihli.

Alessandra Ambrosio laškovala pred objektívmi v tematickej červenej spodnej bielizni, cez ktorú si prehodila bielu džínsovú bundičku. Hoci si na hlavu nasadila sobie parohy, aj tentoraz najväčšiu pozornosť pútalo dokonale ploché bruško a sexi nôžky. Tie totiž brunetka zvodne vystrkovala do vzduchu, pričom ukázala nohavičky zarezané v rozkroku.

O svoju usmiatu tvár zo spomínaného fotenia sa Alessandra podelila prostredníctvom siete Instagram. „Trochu lásky na sviatky!“ okomentovala svoj príspevok. Je teda viac než isté, že aj ona sa už na slávnostné trojdnie počnúc zajtrajškom veľmi teší. Z Vianoc však pravdepodobne budú mať v jej rodine najväčšiu radosť dcérka Anja Louise a syn Noah Phoenix.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu