Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zošúverený návrhár (73) s mladou sexicou v bikinách: Toto telo má v posteli!

Roberto Cavalli má napriek vysokému veku a zošúverenému telu po boku mladučkú sexicu. Zobraziť galériu (4)
Roberto Cavalli má napriek vysokému veku a zošúverenému telu po boku mladučkú sexicu. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Za dverami spálne už veľa vody nenamúti, no má v nej výstavný kus! Reč je svetoznámom návrhárovi Robertovi Cavallim (73), ktorému závratné sumy na účtoch rozhodne nechýbajú. A práve vďaka nim si zrejme po boku drží mladučkú krásku Linu Nilson. Jej telo v bikinách totiž vzbudzuje závisť a ochotne by si ho do postele nasťahoval nejeden mladší boháč.

Láska kvitne v každom veku! Zrejme týmto známym úslovím si svoj vzťah pred najbližšími obhajuje práve Roberto Cavalli, ktorý má dni Casanovu definitívne zrátané. Na pláži už pripomína obstarožného dedka so zošúvereným telom primeranom jeho veku. To sa však rozhodne nedá povedať o jeho partnerke. O desaťročia mladšia Lina Nilson v slnečnom Miami pred pár dňami predvádzala telo bohyne.

Zvodná brunetka by svojou výškou zatienila nejednu vychytenú modelku a sexi krivkami by sa medzi konkurenciou zaručene nestratila. Aj preto si na pláži vystačila s minimalistickým modelom trojuholníkových bikín s leopardím vzorom. Dlhé štíhle nohy, ploché bruško a okrúhle prednosti – práve tieto ženské zbrane zaručene učarovali aj sedemdesiatnikovi Cavallimu. Ten väčšinu času preležal a do mora sa veľmi nehrnul.

Aj keď si Roberto dnes môže dovoliť luxus od výmyslu sveta, v jeho pamäti navždy utkvela jednoduchá „fiatka“, po ktorej veľmi túžil. „Všetko, čo som chcel, bolo vlastniť malé auto. Jeden z najlepších dní môjho života bol, keď som si kúpil modrý Fiat 500. Nepamätám si, kedy som kúpil prvé Ferrari, ale ten Fiat si pamätám,“ zdôveril sa študentom Oxfordskej univerzity, keď im nedávno prednášal. Ktovie, či si rovnako dobre spomína na všetky mladé dievčatá, ktoré mu prešli posteľou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu