Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Trapas: Vráskavý miliardár (73) si užíva s milenkou (26) – jej hlava v jeho rozkroku!

Mladučká Lina Nilson kľačí pri rozkroku Roberta Cavalliho s rozopnutými nohavicami. Zobraziť galériu (5)
Mladučká Lina Nilson kľačí pri rozkroku Roberta Cavalliho s rozopnutými nohavicami. (Zdroj: profimedia.sk)

GRÉCKO – Pikantná momentka! Hoci sa Roberto Cavalli vzhľadom na svoj vek drží v celkom dobrej kondícii, bez asistencie si v niektorých situáciách už neporadí. Servis mu preto poskytuje mladučká Lina Nilson, ktorá pôsobí ako jeho súkromné dievča pre všetko. Pozrite, v akej situácii objektívy zachytili dvojicu s enormným vekovým rozdielom.

Stará sa oňho vo všetkých smeroch! Aj tak vyznieva čerstvý záber z jachty módneho návrhára Roberta Cavalliho, ktorý so svojou mladučkou láskou vyrazil za oddychom do Grécka. Letná sezóna sa síce pomaly blíži ku koncu, no dvojica okrem leňošenia a kúpania sa v mori nič lepšie na práci nemá. Je pravdou, že Lina Nilson väčšinou pôsobí skôr ako boháčova opatrovateľka než plnohodnotná partnerka. Občas sa však objaví aj v úsmevnej situácii. Tento týždeň kľačala s hlavou pri rozkroku zošúvereného milenca.

Keďže Roberto už nezvláda všetky úkony tak ako kedysi, pri obliekaní, obúvaní, či zaväzovaní šnúrok potrebuje pomocnú ruku. S rozopnutými nohavicami však včera vyvolal menšiu senzáciu. V istej chvíli sa totiž zdalo, že jeho sexi kosť viac než oblečeniu venuje pozornosť intímnym partiám. Aj samotný šedivý veterán totiž nahodil udivený výraz, akoby ho paparazzi pristihli „pri čine“.

Cavalli sa vo svojej brandži okrem iného zviditeľnil aj tým, že ako jeden z prvých dizajnérov začal presadzovať leopardí vzor. „Na začiatku, keď ma začali ľudia kopírovať, bol som šťastný, teraz už nie som. Chápem, prečo to robí H&M alebo Zara, ale neznášam, keď to robia známi návrhári,“ nechal sa počuť na margo svojej tvorby. A čo ho na ženách fascinuje najviac? „Ich oči. Žena ma svojimi očami dokáže priviesť k šialenstvu. A tiež tým, keď mi nevenuje žiadnu pozornosť,“ nechal sa Roberto počuť v dávnejšom rozhovore. Ktovie, čím si ho získala práve 26-ročná Lina, ktorá sa ho drží ako kliešť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu