Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Osudové ženy zosnulého Paula Walkera: Túto mladučkú krásku požiadal o ruku!

Paul Walker žil v dlhoročnom zväzku s mladučkou Jasmine Pilchard-Gosnell, ktorú podľa viacerých správ na Vianoce 2009 požiadal o ruku. Zobraziť galériu (12)
Paul Walker žil v dlhoročnom zväzku s mladučkou Jasmine Pilchard-Gosnell, ktorú podľa viacerých správ na Vianoce 2009 požiadal o ruku. (Zdroj: metalised.net)

LOS ANGELES – Láska zohrala v jeho živote dôležitú úlohu! Hoci sa zosnulý Paul Walker (†40) oženiť nestihol, zrejme k tomuto vážnemu kroku vôbec nemal ďaleko. Podľa viacerých zdrojov totiž už dlhší čas randil s o 16 rokov mladšou plavovláskou, pred ktorou si dokonca pokľakol na koleno. V prípade matky svojej jedinej dcéry Meadow (15) však nad takým niečím ani neuvažoval.

Okrem jedinej ratolesti po sebe zanechal aj mladučkú snúbenicu! Aj keď si fešák známy zo snímok Rýchlo a zbesilo svoje súkromie prísne strážil, najbližší ho nevnímali inak než po uši zamilovaného dobráka. Jeho srdce si už ako sladká šestnástka získala Jasmine Pilchard-Gosnell. Vzájomná romanca sa vyvíjala tak intenzívne, až hollywoodsky Casanova štíhlu blondínku údajne v roku 2009 požiadal o ruku.

„Paul je veľmi šťastný, ich vekový rozdiel ho vôbec netrápi. Vie, že je tá pravá,“ vyjadril sa na margo vianočnej žiadosti o ruku jeho blízky priateľ pre médiá. Hercov hovorca tieto správy síce neskôr dementoval, no početné zábery zaľúbenej dvojice svedčia o tom, že takpovediac žili jeden pre druhého.

Modrooký fešák, ktorý včera tragicky zahynul pri dopravnej nehode, citovo dozrel najmä vo vzťahu s Rebeccou McBrain (51), s ktorou randil ešte v roku 1998. Už o rok neskôr Paulovi spomínaná partnerka priviedla na svet dcéru Meadow, no ich vzťah sa krátko po pôrode rozpadol. Herecký idol sa napriek tomu zachoval ako správny chlap a svoje otcovské povinnosti nikdy nebral na ľahkú váhu. Aj preto si bol s jedinou ratolesťou veľmi blízky.

Pre úplnosť treba už len dodať, že Rebecca našla šťastie v manželskom zväzku s Nickom McBrainom, ktorý pôsobí ako bubeník skupiny Iron Maiden. V apríli tohto roka sa objavili informácie, že brunetka sa svoju zákonnú polovičku pokúsila bodnúť. Za tento nevydarený pokus o ublíženie na zdraví bola prepustená na kauciu 3000 dolárov.

Rebecca McBrain v roku
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: metalised.net)

Keďže si Paul získal obrovskú popularitu u žien najmä vďaka svojmu sladkému zovňajšku, v rozhovoroch sa často stretával s otázkou, čím uňho opačné pohlavie určite nezaboduje. „Nemôžem vystáť kožušinové čižmy a veľký zadok napchatý v tesných džínsach. Neviem, prečo,“ odpovedal s povestným úsmevom. Blondiak navždy opustil pozemský svet a odišiel do hereckého neba včera o pol štvrtej poobede následkom fatálnej autonehody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu