Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Tragická smrť Paula Walkera: Fešák zanechal 15-ročnú dcéru - tá je v šoku!

Paul Walker s dcérou Meadow Zobraziť galériu (8)
Paul Walker s dcérou Meadow (Zdroj: ixdaily.com)

LOS ANGELES – Nepochopiteľné nešťastie! Svetom kinematografie aj médií len pred pár hodinami otriasla správa, že Paul Walker (†40) tragicky zahynul pri dopravnej nehode. Zo šoku sa tak spamätávajú nielen fanúšikovia, ale hlavne hercovi najbližší. Najväčšou traumou si prechádza len 15-ročná dcéra Meadow Rain Walker, ktorá prežíva najťažšie chvíle svojho života.

Obrovská tragédia! Aj takým prívlastkom by sa dala opísať včerajšia desivá autonehoda, pri ktorej vyhasli dva ľudské životy. Jeden z nich patril hrdinovi akčných snímok Rýchlo a zbesilo. Hoci Paul Walker za volantom tentoraz nesedel, osudným sa mu stalo to, čo najviac miloval – silný motor pod kapotou a noha na plyne. Kontrolu nad riadením červeného Porsche Carrera GT vo vysokej rýchlosti stratil jeho priateľ a obchodný partner Roger Rodas, s ktorým sa blondiak krátko predtým zúčastnil na charitatívnej akcii.

Sympatický štyridsiatnik strávil sobotu na benefičnom podujatí pod záštitou vlastnej organizácie, ktorej cieľom je pomáhať obetiam nedávneho ničivého tajfúnu na Filipínach. Podľa očitých svedkov Paul odchádzal vo výbornej nálade. Štvorkolesový tátoš, v ktorom lámač ženských sŕdc sedel na mieste spolujazdca, však pravdepodobne narazil do stromu. Vozidlo sa okamžite vznietilo a takpovediac zhorelo do tla. Obaja cestujúci boli po privolaní záchranných a policajných zložiek prehlásení za mŕtvych.

Smutná správa najviac zasiahla jedinú dcéru Meadow Rain Walker, ktorú Paul splodil ešte ako 25-ročný s vtedajšou milenkou Rebeccou McBrain. „Meadow je z tragických správ, prirodzene, veľmi rozrušená. Ale má okolo seba svoju rodinu. Budú to pre ňu ťažké časy,“ cituje svoj zdroj portál showbizspy.com. Tínedžerka si pritom bola s hercom veľmi blízka. Svedčia o tom aj Paulove slová na dcérinu adresu, keď mala 13 rokov: „Rozkvitla! Teraz má prsia, čo je dosť naprd. Bol to pre mňa naozaj smutný deň... Väčšina otcov to určite chápe.“ Aj v tomto prípade tak zrejme bude platiť, že hlboké rany zacelí iba čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu