Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obludná zlatokopka (19): Po hrdinovi Zelenej míle si narazila starca č. 2!

Courtney Stodden po rozchode s manželom strávila odviazaný večer s ďalším päťdesiatnikom - Edwardom Lozzim. Zobraziť galériu (5)
Courtney Stodden po rozchode s manželom strávila odviazaný večer s ďalším päťdesiatnikom - Edwardom Lozzim. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nepozná nijaké zábrany! Len čo si Courtney Stodden (19) škandalóznym manželstvom a početnými plastikami pričuchla k záujmu médií, už začala poriadne vystrkovať rožky. Po tom, čo zlomila srdce o 35 rokov staršiemu Dougovi Hutchisonovi, už múti hlavu ďalšiemu veteránovi so šedinami.

Morálka u nej ide bokom! Courtney Stodden po prvý raz zapĺňala stránky plátkov po celom svete pred tromi rokmi, kedy sa so súhlasom matky ako svojej zákonnej zástupkyne vydala za dozorcu zo Zelenej míle. Práve v jeho náručí zrejme našla dostatok finančných prostriedkov na to, aby si svoje vychudnuté telo mohla dať chirurgicky upraviť do dnešnej podoby. Doug Hutchinson ju však nedávno definitívne omrzel, a tak ho plastiková blondínka jednoducho odkopla. Večery pritom netrávi sama. Už sa stihla nalepiť na pánsku spoločnosť z manželovej vekovej kategórie.

Aj keď sa Courtney ešte donedávna dušovala, že sa teší na randenie s dvadsiatnikmi, jej činy svedčia o pravom opaku. Tento týždeň si totiž vyhodila z kopýtka na večierku Pop Fashion and Sport Event, kde sa krútila okolo 53-ročného Edwarda Lozziho. Ten pôsobí ako novinár, spisovateľ a jeho hviezdny životopis zahŕňa aj politické konzultácie pre Biely dom. Na prvý pohľad síce vyzerá staršie ako Doug, no to jeho mladučkej spoločníčke očividne neprekážalo. Dôležitá je pre ňu len výška bankového konta.

Či Courtney bude svoj vzťah s Edwardom rozvíjať ďalej, je nateraz otázne. Po divokom žúre si totiž vyrazila na obed aj s odcudzeným manželom, ktorý z nej nedokázal spustiť oči. Podnikavá zlatokopka si tak necháva dvierka otvorené na všetky strany a zrejme pricupitá vždy tam, kde sa točí najviac dolárov.

Samotný Edward síce ešte nepatrí medzi vykopávky, no vzhľadom na jeho vek tínedžerkino správanie vyznieva prvoplánovo. V internetových diskusiách si tak už vyslúžila množstvo nelichotivých prívlastkov ako obluda či príšera. Na webe sa pritom prezentuje ako dáma bez partnera: „Milujem túto novú kapitolu vo svojom živote. Cítim sa veľmi nezadane a nezávisle!“ Nechajme sa prekvapiť, koľko výrazne starších mužov po svojom boku vlastne vystrieda.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu