Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Len pre silné žalúdky: Známeho herca (54) obšťastňuje v mori silikónová zlatokopka (19)!

Plastiková Courtney Stodden v bikinách opätovne tvorí pár s Dougom Hutchisonom, ktorý sa jej tela nevie nabažiť. Zobraziť galériu (9)
Plastiková Courtney Stodden v bikinách opätovne tvorí pár s Dougom Hutchisonom, ktorý sa jej tela nevie nabažiť. (Zdroj: Coleman-Rayner)

LOS ANGELES – Nedokáže bez nej existovať! Hovorí sa síce, že v súvislosti so vzťahmi neradno vstupovať dvakrát do tej istej rieky, no Doug Hutchison je očividne nepoučiteľný. Prvé manželstvo s plastikovou tínedžerkou Courtney Stodden mu stroskotalo. On však k nej pribehol ako psík aj so snubným prsteňom. Pozrite, ako si vychutnáva jej vyumelkované telo v morských vlnách.

Zvrátené divadlo! Aj takými slovami by sa dalo opísať laškovanie amerického päťdesiatnika a silikónovej plavovlásky, ktorí svojej „láske“ dopriali novú šancu. Po tom čo sa Courtney Stodden zúčastnila reality šou, túžila sa osamostatniť a užívať si s mužmi vo svojom veku. Netrvalo však dlho a svojho exmanžela vzala na milosť. Ten neotáľal a rovno svoju milovanú polovičku požiadal o ruku. Predzvesť medových týždňov bizarná dvojica predviedla tento týždeň na pláži.

Aj keď Douga a jeho „vylepšenú“ partnerku delí vekový rozdiel až 35 rokov, zrejme obaja veria, že sú si súdení. Presvedčiť o tom samu seba dokázala aj Courtney, ktorá sa nechala vo vode obchytkávať a bozkávať. Nahodená v bledomodrých bikinách mala čo robiť, aby si silikóny udržala na svojom mieste. Herec, ktorého preslávila rola dozorcu v snímke Zelená míľa, sa od staronovej milenky doslova nevedel odtrhnúť.

 V súvislosti v nečakaným návratom k hollywoodskemu päťdesiatnikovi má Courtney čo vysvetľovať aj zvedavým médiám. „Je toho tak veľa, čím sme si s Dougom spoločne prešli. Napriek tomu všetkému nás to stmelilo dokopy a potvrdilo to moju lásku k nemu,“ štebotala plastiková blondínka na margo toho, že exmanžela vzala na milosť. Žeby sa jej finančné rezervy nečakane rýchlo rozkotúľali?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu