Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zo schudnutej dcéry Demi Moore sexi cica? Polonahá dráždi na webe!

Rumer Willis schudla zopár kíl a s odľahčenou figúrou sa už pretŕča na webe v lascívnych pózach. Zobraziť galériu (9)
Rumer Willis schudla zopár kíl a s odľahčenou figúrou sa už pretŕča na webe v lascívnych pózach. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Keď nemáš talent, vyzleč sa! Tohto nepísaného pravidla zo sveta šoubiznisu sa očividne drží už aj najstaršia dcéra herečky Demi Moore. Rumer Willis (25) totiž v šľapajách slávnejších rodičov kráča len veľmi sporadicky a výraznejšie sa zatiaľ nepresadila. Zrejme sa teda spolieha na obnažovanie štíhlejších kriviek a provokovanie len v spodnej bielizni, veď posúďte sami.

Sebavedomia má na rozdávanie! Aj keď sa Rumer Willis narodila do rodiny talentovaných a ospevovaných hercov, podľa názoru širokej verejnosti jej gény príliš veľa krásy do vienka nenadelili. Červenovláska to však nevzdáva a skúša sa presadiť aspoň ako speváčka. A čo robí, ak práve nekoncertuje jednom z losangelských klubov? Laškuje pred objektívom a snaží sa o zvodné pózy iba v bielizni.

„Špiním si ruky počas fotenia,“ týmito slovami Rumer okomentovala záber, o ktorý sa tento týždeň podelila prostredníctvom siete Instagram. V čiernych čipkovaných nohavičkách a v bledej podprsenke sedí na zemi a rukami sa opiera o nebezpečný nástroj pripomínajúci mačetu. Vďaka ostrému svetlu sa na seba príliš nepodobá, no jej vylepšená postavička tentoraz naozaj stojí za pohľad. Nádejná umelkyňa totiž predviedla štíhle nohy a dokonalo ploché bruško.

Rumer v uplynulých mesiacoch zapĺňala stránky bulvárnych plátkov predovšetkým napätým vzťahom so známejšou matkou Demi. Momentálne je však všetko v najlepšom poriadku a obe dámy sa tvária ako harmonická rodina. Hollywoodska päťdesiatnička podporuje najstaršiu ratolesť všemožnými spôsobmi a dokonca už niekoľkokrát navštívila jej vystúpenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu