Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Toto má byť oslnivá 50-tka? Spustnutá Demi Moore ako strašiak do maku!

Neupravená Demi Moore opticky zostarla a zmenila sa na sivú myš. Zobraziť galériu (12)
Neupravená Demi Moore opticky zostarla a zmenila sa na sivú myš. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Už neprekvitá ako kedysi! Hoci si Demi Moore (51) dlhé roky pestovala imidž nestarnúcej krásky, po päťdesiatke sa z nej všetka iskra akosi vytráca. Na ulici by ju zrejme nespoznali ani najskalnejší fanúšikovia. Herečka totiž nepripomína hollywoodsku stálicu, ale neupravenú ženu v domácnosti.

Čo sa to s ňou deje? Keď Demi Moore patrila do kategórie udržiavaných štyridsiatničiek, vďaka omladzujúcim kúram stelesňovala zvodnú ozdobu každej spoločnosti. Dnes sa červenému kobercu vyhýba a počas všedných dní na úpravu vlastného zovňajšku priveľa námahy nenavykladá. Stačí sa pozrieť, s akou vizážou prekvapila v losangelských uliciach na nákupoch s dcérami. Už z diaľky vyzerala ako hotový strašiak do maku.

Dlhé mastné vlasy, okuliare ako po babičke a šaty v štýle zástery – v takejto podobe sa Demi vybrala vymetať butiky. Bez jedinej kvapky mejkapu však nevzbudzovala obdivné pohľady ako kedysi. Prispeli jej k tomu najmä bodkované maxišaty, ktoré sa jej zrejme motali popod nohy, a preto si ich americká hviezda držala v ruke pred sebou. Ratolesť Tallulah jej pritom veľkú pozornosť nevenovala – namiesto rozhovoru horúčkovito ťukala do mobilného telefónu.

Včerajší výnimočný deň so svojou matkou strávila aj najstaršia Rumer Willis, ktorá nezabudla na hrejivá slová prostredníctvom Twitteru. „Krásny deň matiek mojej neuveriteľnej mame. Si nádherná zvonka aj zvnútra a každý deň mi ukazuješ, čo znamená byť silnou, zanietenou ženou. Ľúbim ťa so všetkým, čo mám, mama. Ďakujem, že si ma priviedla na svet,“ znel Rumerin príspevok na sociálnej sieti. Demi tak môže byť na svoje dcéry mimoriadne pyšná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu