Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Brutálna premena najstaršej dcéry Demi Moore: Po 7 rokoch je z nej úplne iná žena!

Rumer Willis podstúpila za obdobie siedmich rokov výraznú premenu zovňajšku. Zobraziť galériu (18)
Rumer Willis podstúpila za obdobie siedmich rokov výraznú premenu zovňajšku.

LOS ANGELES – Kráčať v matkiných šľapajách chce za každú cenu! Hoci Rumer Willis (26) vstúpila do sveta šoubiznisu ako príležitostná herečka, dnes sa živí najmä ako speváčka a modelka. Za uplynulých sedem rokov totiž schudla, dospela a zmenila sa na nepoznanie. Rozdiel v niektorých črtách jej tváre doslova vyráža dych.

Gény sa snaží poraziť zo všetkých síl! Aj keď svojráznu Rumer Willis priviedla na svet očarujúca herečka Demi Moore, do vienka sa jej dostalo viac genetickej výbavy zo strany otca Brucea Willisa. V devätnástich rokoch tak ratolesť prominentného páru holdovala skôr chlapčenskému imidžu, nosila krátke tmavé vlasy a na jej oválnej tvári dominovali menšie oči spolu s nevýraznou vrchnou perou. S odstupom času je však všetko celkom inak a zmenený vzhľad mladej hviezdy naznačuje spoluprácu s plastickým chirurgom.

„Moja súčasná nálada,“ týmito slovami Rumer okomentovala záber, na ktorom jej polodlhé vlasy zakrývajú polovicu tváre. Hriva jej nielenže podrástla, no navyše sa zmenila z čiernej na blond. Tou najväčšou premenou však prešli modelkine pery. Tie majú teraz viditeľne väčší objem, tmavé líčenie opticky zväčšilo aj oči a črty tváre sú výrazne jemnejšie. Žeby excentrická hviezda po matkinom vzore navštívila niektorú z kliník krásy?

Rumer Willis sa v
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Michael Avedon)

Rumer má za sebou viacero módnych fotení, v rámci ktorých nechala vyniknúť najmä svojim vylepšeným krivkám. Kritici sa pritom zhodujú, že súčasný imidž jej veľmi prospel a celkový dojem je neporovnateľne lepší. Nadá sa preto vylúčiť, že najstaršia dcéra Demi a Brucea sa onedlho zaradí medzi vyhľadávané manekýnky. Práve ona je totiž chodiacim dôkazom, že prirodzená krása nemusí rozhodovať o všetkom. Ďaleko väčšiu moc má slávne priezvisko aj návšteva toho správneho odborníka na plastickú chirurgiu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu