Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Hollywoodska 50-tka obnažila vnady: Veď sú spľasnuté a ovisnuté!

Allison Janney v seriáli Masters of Sex vytasila povädnuté poprsie. Zobraziť galériu (7)
Allison Janney v seriáli Masters of Sex vytasila povädnuté poprsie. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Odvaha jej naozaj nechýba! Hoci Allison Janney (54) patrí za veľkou mlákou k uznávaným stáliciam televíznych obrazoviek, niektoré scény by si už naozaj mohla odpustiť. Naposledy odhodila zábrany v seriáli, kde sa bez mihnutia oka predviedla hore bez. Jej vnady poznačené vekom však už diváckemu oku veľmi nelahodia.

Čo si chcela dokázať? Allison Janney ako jedna z mála herečiek spoza veľkej mláky starne s gráciou, za čo jej patrí všetka česť. No aj keď na svoj vek vyzerá stále priam fantasticky, nahote pred kamerou by sa mala radšej vyhýbať. Svedčia o tom zábery zo seriálu Masters of Sex, v ktorom hollywoodska veteránka ukázala svoj symbol ženskosti. Jej prirodzené poprsie sa však, z pochopiteľných dôvodov, ovácií nedočkalo.

Alisson v projekte kanála Showtime síce nestvárňuje hlavnú hrdinku, no o pozornosť ostatných médií vďaka nemu nemá núdzu. Ako už napovedá samotný názov, tvorcovia neváhajú zakomponovať aj poriadne erotické scény. Vyzliekajú dokonca distingvované dámy po päťdesiatke, ktorých prsia potrebujú oporu a do kategórie televíznych lákadiel už dávno nepatria. Rodáčka z Bostonu je dôkazom, že v zrelom veku by si tváre obrazovky mali strážiť svoju cudnosť za každých okolností.

Hollywoodska diva má na konte množstvo úspešných snímok (Americká krása, 10 vecí, ktoré na tebe nenávidím, Hľadá sa Nemo a iné), ktoré jej vyniesli viacero ocenení a dokonca až štyri nominácie na Zlatý glóbus. Ako podnikateľka v oblasti realít by sa však zrejme veľmi neuplatnila. V roku 2006 totiž kúpila luxusné letné sídlo za štyri milióny dolárov, ktoré o pár rokov neskôr predávala za 5,5 milióna. Nakoniec však astronomická suma klesla na takmer polovicu a Alisson na celej transakcii poriadne prerobila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu